Arka Sokaklar öyle bir sürpriz yaptı ki sevenleri şaştı kaldı

Kanal D’nin, 16 sezondur ekranda olan fenomen dizisi Arka Sokaklar 616. Bölüm ile seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başarırken bomba gelişmeler yaşanıyor. Rekortmen diziye gelen isimler herkesi çok şaşırtacak…

Arka Sokaklar öyle bir sürpriz yaptı ki sevenleri şaştı kaldı - Sayfa 1

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar 616. bölümü ile ekrana geldi ve tüm kişiler kategorisinde yine tüm rakiplerinin önünde birincilik elde etti.

112
Arka Sokaklar öyle bir sürpriz yaptı ki sevenleri şaştı kaldı - Sayfa 2

Yaklaşık 16 yıldır televizyon ekranlarında cuma akşamlarına damga vuran Arka Sokaklar yine rakiplerine fark atıyor. Zaman zaman popülerliğini kaybetse de senaristlerin bir hareketiyle adeta küllerinden doğuyor.

212
Arka Sokaklar öyle bir sürpriz yaptı ki sevenleri şaştı kaldı - Sayfa 3

Aksiyon ve heyecan dolu sahnelerle seyircinin karşısına çıkmaya devam eden Arka Sokaklar'ın senaristleri üst üste ölüm ve ayrılık ihtimalleri üzerine yaptıkları bölümlerle izleyicilerin projeye yeniden sarılmasını sağladı.

312
Arka Sokaklar öyle bir sürpriz yaptı ki sevenleri şaştı kaldı - Sayfa 4

Fenomen dizide Rıza Baba ve Engin komiserin başlarına gelenler her ne kadar ayrılık iddialarını gündeme getirmişse de hikayede gerçek çok farklı çıktı. Ne Rıza baba gitti ne de Engin komiser öldü.

412