Arka Sokaklar'da bu habere çok sevineceksiniz! - 616. bölüm bu akşam bomba gibi

Arka Sokaklar 616. bölümü ile bu akşam Kanal D ekranlarında olacak. Arka Sokak dizisinde bu kez hem gergin anlar hem de keyif dolu dakikalar bir arada yaşanacak.

Arka Sokaklar'da bu habere çok sevineceksiniz! - 616. bölüm bu akşam bomba gibi - Sayfa 1

Dile kolay 16. Sezonunu yaşayan Arka Sokaklar dizisi hala reytinglerde üst sıralardan aşağı inmiyor ekranlara milyonlarca kişiyi bağlıyor.

Arka Sokaklar'da bu habere çok sevineceksiniz! - 616. bölüm bu akşam bomba gibi - Sayfa 2

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan Arka Sokaklar tüm kategorilerden birinciliği elinde tutuyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümde ise dinamik sahneler göreceğiz.

Arka Sokaklar'da bu habere çok sevineceksiniz! - 616. bölüm bu akşam bomba gibi - Sayfa 3

Şevket Çoruh, Zafer Ergin, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu gibi usta oyuncuların başrol oynadığı Arka Sokaklar dizisinde 616. bölümde her bölümde olduğu gibi birbirinden farklı olaylar yaşanıyor, heyecan hiç bitmiyor ve aksiyonun devamı ardı sıra birbirini izliyor. Bu akşamki bölümde ise bizleri büyük bir heyecan bekliyor olacak.

Arka Sokaklar'da bu habere çok sevineceksiniz! - 616. bölüm bu akşam bomba gibi - Sayfa 4

Seri katilin peşine düşen Selin, katilin radarına girerek kendini tehlikeye atmıştır. Ekip seri katilin peşinde olmaya devam ettiği esna da Cemal ve Ezgi kendilerini tekrar zorlu bir durumun içerisinde bulurken bu durumdan kurtulmak zor olacaktır.