Asgari ücret 200 doların altına düştü!

Dolar merdivenleri üçer beşer çıkıyor peki ya asgari ücrette durum ne? Merkez Bankası son iki hafta içinde dördüncü kez piyasalara müdahale etti. Ancak doların ateşi bir türlü sönmedi ve son gelen rakamlara göre; asgari ücret artık 200 dolar bile etmiyor. Asgari ücretin dolar karşılığını F5 Haber olarak siz değerli okurlarımız için yıl yıl araştırdık.

Asgari ücret 200 doların altına düştü! - Sayfa 1

Son dakika haberleri arasında açık ara merak edilen asgari ücret konusu gündemdeki yerini koruyor. Asgari ücret için yapılan 3 toplantıdan sonuç çıkmadı. Son yapılacak toplantıda tutarın belirlenmesi gerekiyor. 

119
Asgari ücret 200 doların altına düştü! - Sayfa 2

Milyonlarca kişinin merak ettiği asgari ücret için hükümet tarafından nasıl açıklamalar geldi, işçiler ne istiyor? Zammın kaç olması bekleniyor? Dolar/TL rekor kırarken, asgari ücretin dolar karşılığı yıllar içinde nasıl bir değişim gösterdi? İşte milyonların beklediği asgari ücretle ilgili son gelişmeler...

219
Asgari ücret 200 doların altına düştü! - Sayfa 3

2022 yılına girmemize yalnızca 18 gün kaldı ancak asgari ücret hala belirlenemedi.

319
Asgari ücret 200 doların altına düştü! - Sayfa 4

BAKAN BİLGİN: BAYRAM HAVASI YARATACAK

Yakından takip edilen asgari ücret 2022 tutarı için peş peşe açıklamalar geliyor. 3 toplantıyı geride bırakan asgari ücret komisyonu 4. toplantı için hazırlanıyor. Yasa gereği ay sonuna kadar açıklanması beklenen asgari ücret için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin "Bayram havası yaratacak" bir rakam olacağını söyledi.

419