Asgari ücret ne kadar olacak?

Milyonların beklediği asgari ücret zammı için kritik viraja girildi. Asgari ücret zammı 2022 ne kadar olacak, ne zaman belli olacak? sorusu vatandaşın gündeminde. Son dakika haberler arasında en çok merak edilen asgari ücret zammıyla ilgili komisyon toplantısının en geç 16 Aralık'ta olması bekleniyor.

Asgari ücret ne kadar olacak? - Sayfa 1

Asgari ücretle ilgili resmi süreç devam ediyor. Asgari ücret için yapılan 3 toplantıdan sonuç çıkmadı. Son yapılacak toplantıda tutarın belirlenmesi gerekiyor. Şimdi 4. ve son toplantı için gözler iktidarda.

120
Asgari ücret ne kadar olacak? - Sayfa 2

Milyonlarca kişinin merak ettiği asgari ücret için hükümet tarafından nasıl açıklamalar geldi, işçiler ne istiyor? Zammın kaç olması bekleniyor? Dolar/TL rekor kırarken, asgari ücretin dolar karşılığı yıllar içinde nasıl bir değişim gösterdi? İşte milyonların beklediği asgari ücretle ilgili son gelişmeler...

220
Asgari ücret ne kadar olacak? - Sayfa 3

İşçi, işveren ve hükümetten 5'er temsilci olmak üzere 15 kişiden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu 1, 7 ve 9 Aralık'ta toplanmış, taraflar yapılan 3 toplantıda zam konusunda mutabakata varamamıştı.

320
Asgari ücret ne kadar olacak? - Sayfa 4

ASGARİ ÜCRET TOPLANTISI NEDEN YAPILAMADI?
Geçen hafta son toplantının hafta başında yapılacağı söylentisi yayılmıştı. Bu nedenle de hazırlıklarını tamamlayan taraflar dün gün boyunca Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan toplantı için davet bekledi.

420