Aziz dizisinde beklenmeyen ahlaksız teklif; Cevabı ne olacak?

Show TV'nin başarılı yapımı olan Aziz dizisinde heyecan ve aksiyon git gide artıyor. Dizinin yayınlanacak olan 19. Bölümün fragmanı hayranlarına merak uyandırmış durumda. Fragmanda geçen ahlaksız teklif ne? Aziz dizisinde geçen hafta ne yaşandı ve bu hafta neler yaşanacak işte detaylar....

Aziz dizisinde beklenmeyen ahlaksız teklif; Cevabı ne olacak? - Sayfa 1

Bu sezon başlayan ve Cuma akşamlarının parlayan yıldızı olarak görülen Show TV'nin başarılı yapımı Aziz dizisinde heyecan ve aksiyon dur durak bilmeden devam ediyor.

Aziz 19. Bölüm 1. Ön İzleme  

113
Aziz dizisinde beklenmeyen ahlaksız teklif; Cevabı ne olacak? - Sayfa 2

Dizinin geçen hafta yayınlanan 18. Bölümünde her anında heyecana ve aksiyona tanık oluyoruz. Bir türlü gerçekleşmeyen Aziz ve Efnan'ın düğünü tam gerçekleşecek derken bölümün sonunda Aziz vurulur.

213
Aziz dizisinde beklenmeyen ahlaksız teklif; Cevabı ne olacak? - Sayfa 3

Murat Yıldırım, Simay Barlas, Damla Sönmez, Fırat Tanış ve Güven Murat Akpınar gibi başarılı oyuncuların başrol oynadığı dizi yayınlandığı günden itibaren ilgiyle takip ediliyor.

313
Aziz dizisinde beklenmeyen ahlaksız teklif; Cevabı ne olacak? - Sayfa 4

O3 Medya imzalı dizinin yönetmenliğini Recai Karagöz yaparken senaristliğini ise Eda Tezcan yapıyor. Dizinin yayınlanan 19. Bölüm fragmanı ise akıllara durgunluk veren bir sahneyle noktalanıyor.

413