Bahçelievler'de depodan cephanelik çıktı! 6 kişi gözaltında

Bahçelievler'de, silah imalatı ve ticareti yapan şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin atölye olarak kullandıkları depoda yüzlerce silah ve malzeme ele geçirildi.

Bahçelievler'de depodan cephanelik çıktı! 6 kişi gözaltında - Sayfa 1

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu, Bahçelievler'de silah imal ve ticareti yapanlara yönelik operasyon için harekete geçti.
 

Bahçelievler'de depodan cephanelik çıktı! 6 kişi gözaltında - Sayfa 2

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından atölye olarak kullanılan depoya operasyon düzenledi. Operasyonlarda 6 şüpheli gözaltına alındı.

Bahçelievler'de depodan cephanelik çıktı! 6 kişi gözaltında - Sayfa 3

CEPHANELİK ÇIKTI
Adreslerde 41 adet kuru sıkıdan ateşli silaha çevrilmiş 9 mm silahlar ve bu silahlara ait şarjör, 17 adet 9 mm çapında silah ve bu silahlara ait şarjör, 11 adet 7.65 mm çapında silah ve silahlara ait şarjör, 1 adet 9 mm otomatik tabanca ve 2 adet şarjör, bin 300 adet kurusıkı tabanca gövdesi ve sürgü, 3 bin 240 adet yiv-set oluşturulmuş açık uçlu namlu, 290 adet şarjör, 540 adet kurusıkı tabanca, 20 poşet içerisinde muhtelif sayıda irca mili ve yayına, 5 poşet içerisinde muhtelif sayıda şarjör alt kapağı ele geçirildi.

Bahçelievler'de depodan cephanelik çıktı! 6 kişi gözaltında - Sayfa 4

"SUÇ KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI"
Gözaltına alınan bazı şüphelerin TCK 191'e muhalefet, hakaret, kumar oynanması için yer ve imkan sağlama, tehdit, kötü muameleme, kasten yaralama , 6136 SKM, taksirle yaralama suçlarından poliste kayıtları olduğu öğrenildi.