Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinden üzen haber: Hayranları kahrolacak!

TRT 1 ekranlarının popüler dizisi "Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı" yayın hayatına tam gaz devam ediyor. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astape, Pelin Akil, Cemre Gümeli, Caner Topçu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin yeni bölümü heyecanla beklenirken diziden bir oyuncunun ayrılacağı öğrenildi. İşte Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı kadrosundan ayrılacak o isim...

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinden üzen haber: Hayranları kahrolacak! - Sayfa 1

Bu akşam 26. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'ndan gelen haberler dizinin hayranlarını çok üzecek.

110
Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinden üzen haber: Hayranları kahrolacak! - Sayfa 2

TRT 1 ekranlarında perşembe günlerinin iple çekilen dizisi her hafta yaşanan heyecan dolu olaylarla izleyicisine müthiş dakikalar geçirtmeye devam ediyor.

210
Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinden üzen haber: Hayranları kahrolacak! - Sayfa 3

Çok görkemli bir kadroya ve bütçeye sahip olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı büyük beklentilerle başlatılan bir projeydi. Reytinglerde çok başarılı sonuçlar almasa da kemikleşmiş izleyicisiyle yoluna devam ediyor.

310
Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinden üzen haber: Hayranları kahrolacak! - Sayfa 4

TRT1’in çok büyük yatırım yaptığı bir proje olması, yüksek bütçesi, uzun zamana yayılan çekim planlaması ile aslında Barbaroslar çok büyük beklentilerle başlatılan bir projeydi.

410