Barış Alper, Yunus Akgün, Gabriel Sara derken yıldız ismi yerin dibine soktu: Forma şansı zor bulur

GALATASARAY HABERLERİ... Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Galatasaray, Gaziantep FK'yi konuk etti. Mücadeleden 3-1 galip ayrılan sarı-kırmızılı ekip ligde liderliğe yükseldi. Galatasaray, cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe derbisine güçlü gidiyor. Kritik maçta Barış Alper, Yunus Akgün, Gabriel Sara'nın performansları dikkat çekerken usta isim yıldız ismi sert sözlerle eleştirdi. İşte detaylar...

Barış Alper, Yunus Akgün, Gabriel Sara derken yıldız ismi yerin dibine soktu: Forma şansı zor bulur - Sayfa 1

Süper Lig’in 3’üncü hafta erteleme mücadelesinde Galatasaray, Gaziantep FK’yı ağırladı. RAMS Park’ta saat 20.00’de başlayan maçı hakem Cihan Aydın yönetti. Aydın’ın yardımcılıklarını Samet Çiçek ile Suat Güz üstlendi.
 

128
Barış Alper, Yunus Akgün, Gabriel Sara derken yıldız ismi yerin dibine soktu: Forma şansı zor bulur - Sayfa 2

MAÇIN İLK 11’LERİ
Sarı-kırmızılılar karşılaşmaya Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Berkan Kutlu, Lucas Torreira, Gabriel Sara, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Yunus Akgün ve Michy Batshuayi ilk 11’iyle çıktı. Konuk ekip ise sahada Sokratis Dioudis, Ömürcan Artan, Ertuğrul Ersoy, Bruno Viana, Enric Saborit, Emre Taşdemir, Cristian Sorescu, Kacper Kozlowski, Alexandru Maxim, Mirza Cihan ve Kenan Kodro dizilişiyle yer aldı.
 

228
Barış Alper, Yunus Akgün, Gabriel Sara derken yıldız ismi yerin dibine soktu: Forma şansı zor bulur - Sayfa 3

STATÜ GEREĞİ 3 İSİM FORMA GİYMEDİ
Galatasaray’da yaz transfer döneminde takıma katılan Victor Osimhen, Ismail Jakobs ve Roland Sallai statü gereği Süper Lig’in 3’üncü hafta ertele maçı olan Gaziantep FK karşılaşmasında yer almadı. Öte yandan sakatlıkları devam eden Hakim Ziyech ve Mauro Icardi de bu karşılaşmada forma giyemeyen isimler oldu.
 

328
Barış Alper, Yunus Akgün, Gabriel Sara derken yıldız ismi yerin dibine soktu: Forma şansı zor bulur - Sayfa 4

ASLAN DERBİ ÖNCESİ ZORLANMADI
Süper Lig’de 3’üncü haftanın erteleme maçında Galatasaray, konuk ettiği Gaziantep FK’yı 3-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren goller 11’inci dakikada Barış Alper Yılmaz, 26’ncı dakikada Yunus Akgün ile 76’ncı dakikada Michy Batshuayi’den geldi. 

428