Barış görüşmesinde Roman Abramovich detayı!

İstanbul'da bugün gerçekleşen Ukrayna-Rusya arasındaki tarih barış görüşmesinde dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Televizyonların kısa süreli yayın yaptığı toplantıdaki görüntülerde Rus milyarder Roman Abramovich'in olduğu fark edildi. Abramovich'in Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın hemen yanında oturduğu görüldü.

Barış görüşmesinde Roman Abramovich detayı! - Sayfa 1

Son dakika: Türkiye'den bir takım satın alacağı ve 'zehirlenme' iddialarıyla günlerdir konuşulan Rus milyarder Roman Abramovich İstanbul'da ortaya çıktı. Abramovich, bugün Dolmabahçe'de gerçekleşen tarihi Rusya-Ukrayna barış görüşmelerine katılıyor.

Barış görüşmesinde Roman Abramovich detayı! - Sayfa 2

Tüm dünyanın gözü bugün İstanbul'da. Ukrayna-Rusya'nın müzakere heyetleri İstanbul'da bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe'de düzenlenen Rusya ve Ukrayna heyetleri ile müzakere toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 

Barış görüşmesinde Roman Abramovich detayı! - Sayfa 3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye olarak sorumluluk üstlenmekten kaçınmadık ve kaçınmıyoruz. Bir an önce ateşkesin sağlanması herkesin faydasınadır. Artık görüşmelerden somut sonuçların alınması gereken bir döneme girildiğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Barış görüşmesinde Roman Abramovich detayı! - Sayfa 4

ABRAMOVİCH KAMERAYA TAKILDI
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları sırasında kameralara takılan bir isim ise gündem yarattı. Rus milyarder Abramovich'in Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın hemen yanında oturduğu görüldü.