Baskıdan pasla nasıl çıkılacağını bilmiyorlar! Fred, Amrabat'ı uyarıp 'pas atmaktan korkuyor' dedi

Süper Lig'de alınan Galatasaray yenilgisi sonrası Avrupa’da moral bulmak isteyen Fenerbahçe, sahasında Union Saint-Gilloise ile karşılaştı. SarıLacivertliler; 26’da Çağlar ve 82’de Burgess’in kendi kalesine attığı gollerle 2-1 kazandı. Konuk ekibin tek sayısı 90+3’te Ross Sykes’tan gelirken Livakovic, kalesinde devleşti. Öte yandan yıldız isme eleştiri geldi. İşte detaylar...

Baskıdan pasla nasıl çıkılacağını bilmiyorlar! Fred, Amrabat'ı uyarıp 'pas atmaktan korkuyor' dedi - Sayfa 1

UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında Fenerbahçe, sahasında Union Saint-Gilloise ile karşı karşıya geldi. Teknik direktör Jose Mourinho, önceki günlerde “Şampiyonlar Ligi’ni kazanma şansımız yok ama Avrupa Ligi’nde şansımız var, bizim seviyemize yakın takımlar var” demişti.
 

116
Baskıdan pasla nasıl çıkılacağını bilmiyorlar! Fred, Amrabat'ı uyarıp 'pas atmaktan korkuyor' dedi - Sayfa 2

Başarılı teknik adam, takımını mutlak galibiyet parolasıyla sahaya sürdü. Ligde oynanan ve mağlubiyetle sonuçlanan Galatasaray derbi mücadelesini taraftarlarına unutturmak için sahaya çıkan Sarı-Lacivertliler, karşılaşmaya baskılı başlayan taraf oldu. 26. dakikada sol kanattan paslaşılarak kullanılan kornerin ardından Szymanski ortayı yaptı.
 

216
Baskıdan pasla nasıl çıkılacağını bilmiyorlar! Fred, Amrabat'ı uyarıp 'pas atmaktan korkuyor' dedi - Sayfa 3

Arka direkte Becao’nun kafayla indirdiği topa kale sahası içi sağ çarprazında Çağlar Söyüncü, zor da olsa meşin yuvarlağa vurdu. Ağlarla buluşan topun ardından büyük sevinç yaşayan Fenerbahçeliler, ilk yarı soyunma odasına önde girdi.
 

316
Baskıdan pasla nasıl çıkılacağını bilmiyorlar! Fred, Amrabat'ı uyarıp 'pas atmaktan korkuyor' dedi - Sayfa 4

İkinci 45 dakikada da kıran kırana bir mücadele vardı. Her iki kalede de pozisyonlar gerçekleşti. 82. dakikada Dzeko’nun pasıyla ceza sanası içi sağ çaprazında topla buluşan Tadic, sağından bindiren Osayi-Samuel’i gördü.
 

416