Batshuayi'den Fenerbahçe ve Beşiktaş'a gönderme! Taraftarlar ayağa kalktı

Sarı-kırmızılı takımın Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi, Elfsborg karşılaşması öncesinde UEFA TV'ye konuştu. Burada Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarını kızdıracak açıklamalara da imza atan deneyimli golcünün Okan Buruk itirafı ise dikkat çekti.

Batshuayi'den Fenerbahçe ve Beşiktaş'a gönderme! Taraftarlar ayağa kalktı - Sayfa 1

UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü hafta karşılaşmasında Galatasaray sahasında bugün İsveç ekibi Elfsborg'u konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü hafta karşılaşmasında Galatasaray sahasında bugün İsveç ekibi Elfsborg'u konuk edecek.

Batshuayi'den Fenerbahçe ve Beşiktaş'a gönderme! Taraftarlar ayağa kalktı - Sayfa 2

Sarı-kırmızılı takımın Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi, karşılaşma öncesinde UEFA TV'ye konuştu. Burada Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarını kızdıracak açıklamalara da imza atan deneyimli golcünün Okan Buruk itirafı ise dikkat çekti.

Batshuayi'den Fenerbahçe ve Beşiktaş'a gönderme! Taraftarlar ayağa kalktı - Sayfa 3

Konuşmasına "Çok iyi bir takımımız var" diyerek başlayan 31 yaşındaki Belçikalı, şunları kaydetti:

"Hedefimiz mümkün olduğunca ileri gitmek. Diğer takımlar gibi biz de zorlukları severiz. Ne yapabileceğimizi görmek, iyi takımlarla rekabet etmek istiyoruz ve bu rekabeti kazanmak için çalışıyoruz. Batshuayi, daha sonra Galatasaray'a transfer sürecini ve Okan Buruk'la yaptığı görüşmeyi aktardı.

Batshuayi'den Fenerbahçe ve Beşiktaş'a gönderme! Taraftarlar ayağa kalktı - Sayfa 4

Okan Burukla 3-4 sezondur konuştuğunu belirten tecrübeli forvet oyuncusu, sözlerine şöyle devam etti: İlginç olan şu, 3-4 sezondur konuşuyorduk. Her yaz görüştük ve bir gün, 'Hadi bunu yapalım' dedim"