Beklenen oldu! Teşkilat dizisi ile yollar ayrıldı; Yeni sezonda kadroya dahil olmuştu

TRT 1 ekranlarının severek takip edilen dizileri arasında yer alan Teşkilat 30. Bölüm yine nefesleri keserken seyircinin hiç beklemediği bir ayrılık gerçekleşti. Diziye veda eden isim dizinin ikinci sezonunda kadroya dahil olmuştu. İşte Teşkilat dizisine veda eden o isim ve deprem etkisi yaratacak ayrıntının tüm detayları…

Beklenen oldu! Teşkilat dizisi ile yollar ayrıldı; Yeni sezonda kadroya dahil olmuştu - Sayfa 1

Yayınlandığı ilk gün itibari ile bütün dikkatleri üzerine çekerek Pazar akşamlarına damga vuran rekortmen dizi Teşkilat 30. Bölüm ile yine ekranlara damga vurdu. Her bölümüyle seyircinin nefesini kesen dizide peş peşe dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

112
Beklenen oldu! Teşkilat dizisi ile yollar ayrıldı; Yeni sezonda kadroya dahil olmuştu - Sayfa 2

Aksiyon ve heyecanın yüksek olduğu dizide özellikle ikinci sezon kadro daha da genişletilerek iyice dikkat çeken haller yaşanmaya başlandı.

212
Beklenen oldu! Teşkilat dizisi ile yollar ayrıldı; Yeni sezonda kadroya dahil olmuştu - Sayfa 3

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Gürkan Uygun, Hakan Boyav ve Turgut Tunçalp gibi başarılı isimlerin rol aldığı Teşkilat dizisi Pazar akşamları reyting sıralamasında zirveye yerleşmiş durumda.

312
Beklenen oldu! Teşkilat dizisi ile yollar ayrıldı; Yeni sezonda kadroya dahil olmuştu - Sayfa 4

Güçlü ve başarılı oyuncu kadrosundan oluşan Teşkilat dizisi yeni sezonda da fırtınalar estirirken ilk ayrılık haberi dizinin hayranlarını şoka uğrattı.

412