Beren Saat'ten Kenan Doğulu sözleri: Şanslı hissediyorum

Şarkıcı Kenan Doğulu ile 2014 yılından bu yana mutlu bir evliliği olan Beren Saat, eşinin kendisiyle ilgili söylediği aşk dolu sözlerle alakalı konuştu.

Beren Saat'ten Kenan Doğulu sözleri: Şanslı hissediyorum - Sayfa 1

Temmuz 2014'te Los Angeles'ta dünyaevine giren ve mutlu beraberlikleri süren Kenan Doğulu-Beren Saat çiftinden ünlü şarkıcı, geçtiğimiz hafta konuk olduğu programda eşi ile alakalı aşk dolu sözler söylemişti.

Beren Saat'ten Kenan Doğulu sözleri: Şanslı hissediyorum - Sayfa 2

"AŞIKLIK SİSTEMİM ÇÖKTÜ"

Beren Saat ile nasıl tanıştıklarını anlatan Kenan Doğulu, "Biz aslında bir partide tanıştık. Ama Yılmaz Erdoğan, Belçim (Bilgin) gibi arkadaşlarımız bizi bir araya getirmeye çalışıyordu. Karşılaştığımız an dünya durdu benim için. Aşıklık sistemim çöktü, kitlendim. O tanışmanın üzerinden 12 yıl geçti. Öncesinde 2 senelik beraberlik, 10 yıldır da evliyiz" demişti.

Beren Saat'ten Kenan Doğulu sözleri: Şanslı hissediyorum - Sayfa 3

"ÇOK İYİYİZ"

İlişkilerinin nasıl gittiğini anlatan Doğulu "Çok iyiyiz. Keyfimiz yerinde. Artık bazı şeyleri geçtik. Birbirimizi anlıyoruz, sahip çıkıyoruz. En iyi arkadaşım oldu. İlişkimiz her an aşık seviyesinde, onu öyle tutabilmek de çok önemli" ifadelerini kullanmıştı.

Beren Saat'ten Kenan Doğulu sözleri: Şanslı hissediyorum - Sayfa 4

Önceki gün Harbiye Açıkhava'da sahne alan Kenan Doğulu'yu yalnız bırakmayan Beren Saat, eşinin açıklamalarıyla ilgili konuştu.