Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy depremi! Giovanni van Bronckhorst'un sözlerinden sonra ayrılık kararı!

Bu sezon oynadığı her maçta skora etki eden genç yıldız Semih Kılıçsoy yedek kulübesine çekildiği andan itibaren Giovanni van Bronckhorst'un kararlarını sorgulamaya başladı. Semih'in ocak ayında ayrılmaya sıcak olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy depremi! Giovanni van Bronckhorst'un sözlerinden sonra ayrılık kararı! - Sayfa 1

Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'un kadro tercihleri tartışma konusu oldu.

Özellikle Onana tercihi büyük eleştiri toplarken Semih Kılıçsoy'u da 11'de başlatmayan van Bronckhorst hedef tahtasına oturmak üzere.

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy depremi! Giovanni van Bronckhorst'un sözlerinden sonra ayrılık kararı! - Sayfa 2

SEMİH KILIÇSOY AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLDU

Giovanni van Bronckhorst, son maçlarda ilk 11'de tercih etmediği milli futbolcu Semih Kılıçsoy'un gelişim göstermesi gerektiğini kaydetti.

Semih'in Türkiye'nin en yetenekli oyuncularından biri olduğunun altını çizen Van Bronckhorst, "Semih'le çok konuşuyorum. Gelişim göstermesi gerekiyor. Semih için çok enerji harcıyorum. Semih de bunun sebebini biliyor. Ben takımı seçerken her oyuncuyla konuşuyorum. Semih umarım daha güçlü dönecektir." diye konuştu.

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy depremi! Giovanni van Bronckhorst'un sözlerinden sonra ayrılık kararı! - Sayfa 3

SEMİH KILIÇSOY'DAN FLAŞ KARAR!

Geçtiğimiz sezonun Beşiktaş adına parlayan yıldızı Semih Kılıçsoy bu sezona da harika başladı. Oynadığı her maçta skora etki eden genç yıldız yedek kulübesine çekildiği andan itibaren Giovanni van Bronckhorst'un kararlarını sorgulamaya başladı.

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy depremi! Giovanni van Bronckhorst'un sözlerinden sonra ayrılık kararı! - Sayfa 4

Kulübeye çekilmesinden dolayı mutsuz olan Milli yıldızın bu şekilde devam ettiği sürece kendini geliştiremeyeceğini düşündüğünü yönetimle paylaştığı iddia edildi.