Beşiktaş'tan resmi Semih Kılıçsoy açıklaması: ''Avrupa'dan teklifler var''

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, takımın göz bebeği Semih Kılıçsoy'un kısa süre içerisinde daha iyi yerlere geleceğini ve milli futbolcuya Avrupa'dan teklifler olduğunu söyledi.

Beşiktaş'tan resmi Semih Kılıçsoy açıklaması: ''Avrupa'dan teklifler var'' - Sayfa 1

Beşiktaş Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Siyah-Beyazlıların altyapısı ile ilgili çaprıcı açıklamalar yaptı.

111
Beşiktaş'tan resmi Semih Kılıçsoy açıklaması: ''Avrupa'dan teklifler var'' - Sayfa 2

Altyapıdan A takıma çıkacak 7-8 futbolcu sayabileceğini belirten Topraktepe, Semih Kılıçsoy'dan övgüyle bahsederken, genç forvete Avrupa'dan teklifler olduğunu da aktardı.

211
Beşiktaş'tan resmi Semih Kılıçsoy açıklaması: ''Avrupa'dan teklifler var'' - Sayfa 3

"SEMİH'E AVRUPA'DAN TEKLİFLER VAR"

Serdar Topraktepe, siyah-beyazlı takımın bu sezon ön plana çıkan genç yıldızı Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım'da da üstüne koymaya devam edeceğine inandığını dile getirdi.

"Semih, altyapılarda gol kralı olduğunu hatırlatan Topraktepe, "Beşiktaş'ı çok iyi temsil etti. Üzerine koyarak gideceğine eminim. Semih en kısa zamanda daha iyi yerlere gelir. Avrupa'dan teklifler var. Beşiktaş'ı ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. A Milli Takım'ımızdan çok beklentimiz var. Semih kendisini ispatladı. Fiziksel olarak da iyi. Her şeyi yapabilecek kapasitede." şeklinde görüş belirtti.

311
Beşiktaş'tan resmi Semih Kılıçsoy açıklaması: ''Avrupa'dan teklifler var'' - Sayfa 4

"ALTYAPIDA EKİP OLARAK KENDİMİZE GÜVENİYORUZ"

Beşiktaş'la Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak önemli bir başarıya imza attıklarının altını çizen Topraktepe yaptığı açıklamada, "Bizim çocuklarımız çok yetenekli. İmkanlar arttığında bizi çok güzel şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. 19 yaş altı takımı ile A takım iç içe geldiğinde bile bir değişim oldu. Yurt dışında Ajax, Borussia Dortmund, Bayern Münih ve Benfica böyle. Böyle güzel tesisler olursa Türk futbolu çok daha güzel yerlere gelir. Kısa zamanda yukarı çıkacak 7-8 isim daha sayabilirim. Şartlar oluşursa hepsi A takıma hizmet edebilecek. Altyapımızda senelerce Beşiktaş'a hizmet eden hocalar var. Altyapıda ekip olarak da kendimize güveniyoruz. Şartlar oluşursa çok daha fazlaları çıkacak." diye konuştu.

411