Bir Küçük Gün Işığı 8. bölüm fragmanı yayınlandı; Bir Küçük Gün Işığı'nda yeni aşk

Bir Küçük Gün Işığı 8. bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarının iddialı dizisi son bölümü ile yine hafızalara kazındı. Berk Oktay, Seray Kaya ve Azra Aksu Bir Küçük Gün Işığı'nın bu bölümünde de oyunculuklarını konuşturd desek yeri olur. Her şeyini kaybeden Elif'in gözyaşları izleyenlerin yüreğini sızlatırken dizide doğan aşk bombası bu bölüme damga vurdu. Öte yandan 8. bölüm fragmanındaki sahne şoke etti.

Bir Küçük Gün Işığı 8. bölüm fragmanı yayınlandı; Bir Küçük Gün Işığı'nda yeni aşk - Sayfa 1

Bir Küçük Gün Işığı 7. bölümü ile yine farkını ortaya koydu.  Oyuncu kadrosunda Şeyma Korkmaz, Tuğçe Açıkgöz, Esra Dermancıoğlu'nun da yer aldığı ekranların yeni soluğu rakiplerine gözdağı vermeye devam ediyor. Bu akşam nefeslerin tutularak izlendiği Bir Küçük Gün Işığı 8. bölüm fragmanı ise şimdiden olay oldu.

Bir Küçük Gün Işığı 8. bölüm fragmanı yayınlandı; Bir Küçük Gün Işığı'nda yeni aşk - Sayfa 2

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde kocasının yalanlarıyla kahrolan Elif'in hayatı yeniden yoluna giriyordu ki, işler bir anda yeniden tersine döndü. 

Bir Küçük Gün Işığı 8. bölüm fragmanı yayınlandı; Bir Küçük Gün Işığı'nda yeni aşk - Sayfa 3

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Evini kaybettikten sonra Güneş ile yeni bir başlangıç yapmaya karar veren Elif yine yürekleri yaktı. Fırat'ın arkasından iş çevirdiğini öğrenmesiyle ona da sırtını dönen genç kadın dolandırıldı!

Bir Küçük Gün Işığı 8. bölüm fragmanı yayınlandı; Bir Küçük Gün Işığı'nda yeni aşk - Sayfa 4

Sude'nin Fırat'a olan aşkı tehlikeli boyuta ulaşırken Fırat'ın aklı fikri ise sadece Elif'teydi. Zorlu bir mücadelenin içine giren Elif,  emlakçı olduğunu düşünen kişi tarafından dolandırıldı.