Mahkemeden Koza Altın'a kötü haber

Koza Altın, Çukuralan Altın Madeni İşletmesi 3. kapasite artırımı projesine ilişkin olarak İzmir 6. İdare Mahkemesi'nin ÇED olumlu kararı iptal ettiğini açıkladı.

BORSAMATİK BORSAMATİK
Mahkemeden Koza Altın'a kötü haber

Koza Altın'dan konuyla ilgili KAP'a yapılan açıklama şöyle;

'Şirketimiz tarafından yapılması planlanan Çukuralan Altın Madeni İşletmesi 3. kapasite artırımı projesine ilişkin olarak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) olumlu Kararı'nın yürütmesinin durdurulması ve iptali için, İzmir 6. İdare Mahkemesi de 2019/574 E. dosyası ile ilgili dava görülmekte olup ilgili davaya Şirketimiz davalı Bakanlık yanında müdahil olmuştur.

Şirketimize bugün tebliğ edilen gerekçeli karara göre, ÇED olumlu kararı iptal edilmiş olup Şirketimiz tarafından ilgili davaya ilişkin olarak temyiz yoluna başvurulacaktır.'

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER