Yatırım Finansman, model portföyünde değişiklik yaptı

Yatırım Finansman, TCMB'nin para politiksında manşet enflasyon yerine  seçilmiş çekirdek göstergelere bakacağını açıkladığı 7 Eylül'den bu yana  bankacılık sektörünün yüzde 9 değer kaybettiğine işaret ederek, model portföyünden Garanti Bankası ve YKB'yi çıkardı.

BORSAMATİK BORSAMATİK
Yatırım Finansman, model portföyünde değişiklik yaptı

Yatırım Finansman, TCMB'nin para politiksında manşet enflasyon yerine seçilmiş çekirdek göstergelere bakacağını açıkladığı 7 Eylül'den bu yana bankacılık sektörünün yüzde 9 değer kaybettiğine işaret ederek, model portföyünden Garanti Bankası ve YKB'yi çıkarma kararı aldı.

Yatırım Finansman, bu iki bankanın yerine portföyüne daha defansif olarak tanımladığı Arçelik'i dahil etti.

Arçelik'in yanı sıra, güzlü piyasa dinamiklerinin etkisi ile yükselen bir taleple karşılaşan Kordsa'yı da model porftöyüne aldı.

Kordsa için hedef fiyatını 33,8 TL olarak belirleyen Yatırım Finansman, Arçelik için hedef fiyatını ise 37,00 TL olarak ortaya koydu.

Model portföyden çıkarılan Garanti Bankası ve YKB için hedef fiyatlar ise 11,80 ve 3,40 TL.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER