Bu fiyata SUV kalmadı! Üstelik 50 bin lira indirimi var: MG Fiyat fiyat listesi; Elini çabuk tutan kapar

MG Fiyat Ağustos ayı fiyatlarıyla meraklısına göz kırpıyor. İşte bayiden sıfır km MG otomobil fiyatlarını merak edenler için güncel MG 2024 fiyat listesi

Bu fiyata SUV kalmadı! Üstelik 50 bin lira indirimi var: MG Fiyat fiyat listesi; Elini çabuk tutan kapar - Sayfa 1

SUV model otomobiller son zamanlarda epey popüler hale geldi. Sıfır otomobil sahibi olmak isteyen vatandaş araba fiyatlarını yakından takip ediyor. Ağustos ayına girmemiz ile birlikte otomobillerin fiyat listesi de güncellendi. Bugünkü konuğumuz Çinli SAIC bünyesinde faaliyet gösteren MG. İşte HS, MG4 ve Marvel R'nin 2024 güncel fiyat listesi…

116
Bu fiyata SUV kalmadı! Üstelik 50 bin lira indirimi var: MG Fiyat fiyat listesi; Elini çabuk tutan kapar - Sayfa 2

Türkiye'de MG4, MG4 X Power, MG HS, MG E-HS, MG ZS, MG ZS EV ve Marvel R modelleriyle, satış yapan marka, 2021 yılı sonunda giriş yaptığı Türkiye pazarında hatırı sayılır bir yer edindi.

216
Bu fiyata SUV kalmadı! Üstelik 50 bin lira indirimi var: MG Fiyat fiyat listesi; Elini çabuk tutan kapar - Sayfa 3

Fiyatı, teknolojik donanımları, zengin motor seçenekleri ve yol tutuş özellikleriyle dikkat çeken marka, en ucuz modeline 1 milyon 300 bin lira, en pahalı modeline ise 3 milyon 399 bin lira fiyat biçti.

316
Bu fiyata SUV kalmadı! Üstelik 50 bin lira indirimi var: MG Fiyat fiyat listesi; Elini çabuk tutan kapar - Sayfa 4

Gelin sözü daha fazla uzatmayalım sizleri MG HS, MG4 ve Marvel R'modellerine ait kampanyalı fiyat listeleriyle baş başa bırakalım. Ancak, fiyatlar kampanya seçenekleri, ödeme şekilleri ya da alıcının tercihlerine ve seçimlerine bağlı olarak farklılık gösterebilir.

416