Çağlar Söyüncü Fenerbahçe'ye transferini anlattı: Süreçte neler oldu? İşte perde arkası!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Çağlar Söyüncü, “Transfer sürecimdeki en büyük etkenlerden biri, sezon sonu yaşayacağımız şampiyonluk hayalleri” diye konuştu.

Çağlar Söyüncü Fenerbahçe'ye transferini anlattı: Süreçte neler oldu? İşte perde arkası! - Sayfa 1

Fenerbahçe'nin sezon sonuna kadar Atletico Madrid'den kiraladığı Çağlar Söyüncü Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulundu.

117
Çağlar Söyüncü Fenerbahçe'ye transferini anlattı: Süreçte neler oldu? İşte perde arkası! - Sayfa 2

Fenerbahçe formasıyla ilk resmi maçına Bitexen Antalyaspor karşısında çıkan Çağlar; kendi performansına, takımdaki forma rekabetine ve transfer sürecine ilişkin açıklamalar yaptı.

217
Çağlar Söyüncü Fenerbahçe'ye transferini anlattı: Süreçte neler oldu? İşte perde arkası! - Sayfa 3

Desteklerinden ötürü taraftarlarımıza da teşekkür eden Çağlar, “Transfer sürecimdeki en büyük etkenlerden biri, sezon sonu yaşayacağımız şampiyonluk hayalleri” dedi.

317
Çağlar Söyüncü Fenerbahçe'ye transferini anlattı: Süreçte neler oldu? İşte perde arkası! - Sayfa 4

"İLK HEDEFİM TAKIMA ÇABUK ADAPTE OLMAK, OYNAYABİLMEKTİ"

İlk olarak duygu ve düşüncelerini paylaşan Çağlar Söyüncü, “Benim için de büyük bir keyif taraftarlarımıza sizin aracılığınızla mesaj vermek. Benim için de çok özel. Şu an hedeflediğim noktadayım. Gelmeden önce her futbolcu gibi benim de hedeflerim, hayallerim… Hayallerime takım olarak da sezon sonu ulaşacağımıza inanıyorum. İlk hedefim takıma çabuk adapte olmak, oynayabilmekti. Dün itibarıyla bunu gerçekleştirdim. Bundan dolayı mutluyum, güzel bir galibiyet aldık. Takım arkadaşlarıma, hocalarıma, taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Adaptasyon sorunumu Türk olduğum için hızla atlatacağımı biliyordum ama yeni bir takıma geldim, çok kaliteli isimler var. Hepsi bana yardımcı oldu. Şu anlık çok mutluyum.” dedi.

417