Cemre Baysel kimdir? ünlü oyuncunun keşfedilme hikayesi pes dedirtti

Cemre Baysel deyince aklımıza FOX TV'de boy gösteren Senden Daha Güzel dizisi geliyor. Ancak biz diziden değil güzel oyuncunun nasıl keşfedildiğinden bahsedeceğiz. Kısa sürede ekranların aranan yüzü Cemre Baysel'in ünlü olma hikayesini duyunca ağzınız açık kalacak. Detaylar haberimizde...

Cemre Baysel kimdir? ünlü oyuncunun keşfedilme hikayesi pes dedirtti - Sayfa 1

Cemre Baysel'in hayranları tarafından Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında, nereli gibi soruları epey merak ediliyor. Başarılı oyuncu yaz sezonuna bomba gibi giriş yapan Senden Daha Güzel dizisiyle de şöhretine şöhret kattı. Peki, ünlü isim nasıl keşfedildi gelin birlikte okuyalım... 

113
Cemre Baysel kimdir? ünlü oyuncunun keşfedilme hikayesi pes dedirtti - Sayfa 2

  5 Şubat 1999 yılında İzmir’de doğan Cemre Baysel, lise yıllarını da İzmir’de geçirdikten sonra Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümünü kazanmış. Üniversiteyi kazanmadan önce İzmir Ajans’a yazılmasının ardından oyunculuk ve modellik yapmaya başlamış.

213
Cemre Baysel kimdir? ünlü oyuncunun keşfedilme hikayesi pes dedirtti - Sayfa 3

  5 Şubat 1999 yılında İzmir’de doğan güzel oyuncunun keşfedilme hikayesini öğrenince şoke olacaksınız. Hazırsanız Cemre Baysel'i yakından tanımaya başlayalım. 

313
Cemre Baysel kimdir? ünlü oyuncunun keşfedilme hikayesi pes dedirtti - Sayfa 4

Baysel, lise yıllarını da İzmir’de geçirdikten sonra Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümünü kazanmış. Üniversiteyi kazanmadan önce İzmir Ajans’a yazılmasının ardından oyunculuk ve modellik yapmaya başlamış.

413