Cengiz Ünder'i sollayacak! En-Nesyri'nin maaşı Fenerbahçe tarihine geçecek

Fenerbahçe transferde bombayı patlattı. Ali Koç yönetimi En-Nesyri'de mutlu sona ulaştı. 1,92’lik golcüyü Türkiye’de oynamaya ikna eden Fenerbahçe, Sevilla ile bonservis ödeme koşullarında anlaşır anlaşmaz yıldız ismi İstanbul’a getirecek. İşte bu dev transfer operasyonuna dair tüm detaylar...

Cengiz Ünder'i sollayacak! En-Nesyri'nin maaşı Fenerbahçe tarihine geçecek - Sayfa 1

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, uzun süredir uğraş verdiği Youssef EnNesyri transferi konusunda mutlu sona ulaşmaya çok yakın. Sarı-Lacivertli ekip, bonservis ücretini ödeme konusunu netleştirdiği takdirde transfer düğümünü çözecek.
 

Cengiz Ünder'i sollayacak! En-Nesyri'nin maaşı Fenerbahçe tarihine geçecek - Sayfa 2

Fenerbahçe, LaLiga ekibi Sevilla'da forma giyen golcü futbolcu Youssef En Nesyri'yi uzun süredir transfer istiyordu. Sarı-lacivertli ekibin teknik direktör Jose Mourinho'nun isteği doğrultusunda oyuncu için İspanyol kulübüne teklifini iletip beklemeye geçmişti.
 

Cengiz Ünder'i sollayacak! En-Nesyri'nin maaşı Fenerbahçe tarihine geçecek - Sayfa 3

Serie A ekibi Roma'nın Youssef En-Nesyri transferinde Fenerbahçe'nin önüne geçtiği iddia edilirken oyuncunun İtalya'ya daha sıcak baktığı aktarılıyordu. Faslı futbolcunun, Roma Teknik Direktörü Daniele De Rossi ile görüşme yaptığının bilgisi verilmişti.
 

Cengiz Ünder'i sollayacak! En-Nesyri'nin maaşı Fenerbahçe tarihine geçecek - Sayfa 4

Oyuncunun kulübü Sevilla ile bonservis ücreti konusunda günler önceden anlaşmaya varan SarıLacivertliler, Suudi Arabistan başta olmak üzere Avrupa’nın önemli liglerinden teklif alan Faslı oyuncuyu 4 yıllık sözleşme konusunda ikna etmeyi başardı.