Cici filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Netflix'in yeni filmi Cici'nin oyuncuları kimdir?

Netflix'in yeni Türk filmi Cici yayında. Film 1980’li yıllarda İç Anadolu Bölgesinde yaşayan bir ailenin hayatını anlatıyor. Film usta oyuncuları bir araya getirirken kadrosuyla ile de alkış topluyor. Peki Cici filminde hangi oyuncular var?

Cici filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Netflix'in yeni filmi Cici'nin oyuncuları kimdir? - Sayfa 1

Bir Başkadır dizisiyle beğeni toplayan yönetmen Berkun Oya'nın yazıp yönettiği Cici isimli film Netflix'te izleyici karşısına çıktı. Film oyuncu kadrosuyla göz doldururken konusu ile de dikkatlari üzerine çekiyor. Gelin, filmin konusu ve oyuncularına daha yakından bakalım...

Cici filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Netflix'in yeni filmi Cici'nin oyuncuları kimdir? - Sayfa 2

CİCİ FİLMİ KONUSU

Acı bir kaybın ardından köyden kente göçen bir aile yaklaşık 30 yıl sonra eski evlerinde buluşur. Bastırılmış duygular ve sırlar ortaya çıktıkça eski yaralar yeniden açılır.

Cici filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Netflix'in yeni filmi Cici'nin oyuncuları kimdir? - Sayfa 3

AYÇA BİNGÖL

1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Bingöl, 1996 yılında Dormen Tiyatrosu'nda profesyonel oyunculuğa başlamış, 1998-2000 yılları arasında da konuk oyuncu olarak Tiyatro Fora'da oynamıştır. Reklam filmleri, sinema ve dizilerde rol alan, ayrıca seslendirme sanatçılığı yapan Bingöl, Yeditepe Oyuncuları kadrosunda bulunmuştur. 2007-2008 sezonunda Bana Bir Picasso Gerek adlı oyun ile Duru Tiyatro topluluğuna katılmıştır. 2008-2009 sezonunda Tiyatro Stüdyosunda Nehrin Solgun Yüzü adlı oyunda rol almıştır.

Cici filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Netflix'in yeni filmi Cici'nin oyuncuları kimdir? - Sayfa 4

FATİH ARTMAN

13 Şubat 1988 yılında Ankara'da doğdu. Ankara'nın Gazi Mahallesinde 3 çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. Annesi ev hanımıdır. Babası 2002 yılında yaşamını yitirdi. İlkokul ve liseyi kendi mahallesinde okudu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümünü okudu. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Harun karakterini canlandırmıştır