Çinli otomobil markası da TOGG için harekete geçti; Bu görüntü ortalığı karıştıracak

Elektrikli otomobil sayısı her geçen gün artmaya devam ederken, Çinli otomobil markasının yaptığı TOGG hamlesi herkesi şaşkına çevirmiş durumda. İşte TOGG benzeri o model ve ayrıntılar…

Çinli otomobil markası da TOGG için harekete geçti; Bu görüntü ortalığı karıştıracak - Sayfa 1

Elektrikli otomobil dünyasında heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. Çin'in tanınmış otomobil üreticisi BYD'nin alt markası Denza, ilk "avcı SUV" modeli Denza N7'yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

112
Çinli otomobil markası da TOGG için harekete geçti; Bu görüntü ortalığı karıştıracak - Sayfa 2

IT Home'dan alınan son duyumlara göre, genel satış müdürü Zhao Changjiang, kişisel Weibo hesabından yaptığı paylaşımla Denza N7 için yapılan ön siparişlerin 26 Haziran itibarıyla 20.000 adeti geçtiğini belirtti.

212
Çinli otomobil markası da TOGG için harekete geçti; Bu görüntü ortalığı karıştıracak - Sayfa 3

Denza N7'nin tasarımı, safari, coupe ve SUV unsurlarının en iyi özelliklerini harmanlıyor. Zhao Changjiang'ın paylaşımlarından elde edilen bilgilere göre, ilgi gösteren alıcıların %68'i Denza N7'yi yeni bir araç olarak satın almayı düşünüyor.

312
Çinli otomobil markası da TOGG için harekete geçti; Bu görüntü ortalığı karıştıracak - Sayfa 4

Bu alıcıların %55'i BBA model araç sahibi, bu da Denza'nın çekiciliğinin bir göstergesi. Ayrıca, ilgilenen alıcıların yaklaşık %35'i BYD veya Denza marka araçların eski sahipleri ve bu durum sadık bir müşteri tabanını işaret ediyor.

412