Citroen'den görülmemiş kampanya! İşte şimdi araba almanın tam zamanı

Fransa merkezli otomobil üreticisi Citroen, sürücülere yeni bir araba alma konusunda destek olmak için inanılmaz bir fırsat kapısı açtı. En çok tercih edilen markalar arasından yer alan Citroen hem dış tasarımı hem de iç dizaynı ile göz dolduruyor. İşte kampanyalı araba modelleri...

Citroen'den görülmemiş kampanya! İşte şimdi araba almanın tam zamanı - Sayfa 1

Citroen markası, nisan ayında sunulan çeşitli satın alma seçenekleriyle yeni bir otomobil ve hafif ticari araç almak isteyen sürücülere kapısını açtı. 

111
Citroen'den görülmemiş kampanya! İşte şimdi araba almanın tam zamanı - Sayfa 2

Nisan ayında özel kredi fırsatları ve nakit indirimi kampanyalarıyla yeni araç almak isteyenlerin adresi Citroen olmalı. 

211
Citroen'den görülmemiş kampanya! İşte şimdi araba almanın tam zamanı - Sayfa 3

Tasarım ve teknolojiyi buluştuğu 2022 model Citroen C4 5 bin TL taksit ödemeli 60 bin TL için 12 ay ve sıfır faizli kredi veya 100 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,89 faiz kredi fırsatıyla yeni sahiplerini bekliyor.

311
Citroen'den görülmemiş kampanya! İşte şimdi araba almanın tam zamanı - Sayfa 4

Dış görünümü, çok yönlülüğü, sürüş konforu gelişmiş teknolojileriyle, segmentinin en geniş iç mekanına sahip 2022 model Citroen C3 Aircross SUV, 60 bin TL için 12 ay vade ve sıfır faizli kredi imkânı veya 100 bin TL için 12 ay yüzde 0,89 faizli kredi seçeneğiyle bayilerde sahiplerini bekliyor. 

411