Cumhurbaşkanı Erdoğan, Musk'ı kabul etti! Tesla'nın 7'nci fabrikasını Türkiye'de kurması için çağrı yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu'na katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere ABD'nin New York şehrine geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkevi'nde ilk olarak Gürcistan Başbakanı Irakli Garibaşvili ile görüştü. Bu görüşmenin ardından Erdoğan, Elon Musk'la bir araya geldi. Görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Musk'a Tesla'nın yedinci fabrikasını Türkiye'de kurması için çağrıda bulundu, Teknofest'e davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Musk'ı kabul etti! Tesla'nın 7'nci fabrikasını Türkiye'de kurması için çağrı yaptı - Sayfa 1

Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kuruluna katılmak üzere New York'ta bulunan Erdoğan, Türkevi'nde temaslarını sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk'ı kabul etti. Musk, kabule oğluyla geldi.

125
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Musk'ı kabul etti! Tesla'nın 7'nci fabrikasını Türkiye'de kurması için çağrı yaptı - Sayfa 2

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TC-TRK" ile Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu'na katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere dün ABD'nin New York şehrine geldi.

225
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Musk'ı kabul etti! Tesla'nın 7'nci fabrikasını Türkiye'de kurması için çağrı yaptı - Sayfa 3

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı'nda Türkiye'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Sedat Önal, Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan ile New York Başkonsolosu Reyhan Özgür karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve bazı yetkililer de ABD'ye geldi.

325
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Musk'ı kabul etti! Tesla'nın 7'nci fabrikasını Türkiye'de kurması için çağrı yaptı - Sayfa 4

TÜRKEVİ ÖNÜNDE VATANDAŞLARDAN KARŞILAMA
 

New York'ta bulunan Türkevi'ne gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sayıda vatandaş ve basın mensubu karşıladı.

425