Dacia Duster fiyat listesi daha önce böyle olmadı; Diğer markalar bile bakmaya başladı

SUV dünyasında son dönemde oldukça popüler hale gelen Dacia Duster güncel fiyat listesiyle herkesin aklını başından aldı. İşte 2023 model Dacia Duster güncel fiyat listesi…

Dacia Duster fiyat listesi daha önce böyle olmadı; Diğer markalar bile bakmaya başladı - Sayfa 1

Fiyat-performans denildiğinde akla gelen ilk SUV modellerinden biri olan Dacia Duster fiyatıyla da dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

116
Dacia Duster fiyat listesi daha önce böyle olmadı; Diğer markalar bile bakmaya başladı - Sayfa 2

Ülkemizde de geniş bir tercih edilme kitlesi bulunan Duster, uygun fiyatı ve sağlam yapısıyla dikkat çekiyor. Ancak son zamanlarda yaşanan fiyat artışları, Duster'ın baz donanım seviyesindeki fiyatını ciddi anlamda etkilemiş durumda.

216
Dacia Duster fiyat listesi daha önce böyle olmadı; Diğer markalar bile bakmaya başladı - Sayfa 3

Söz konusu araç Mayıs ayında 679.900 TL fiyatla satışa sunulmuştu. Bu fiyatıyla bile tercih edilen bir model olan Duster, Haziran ayında gelen bir zamla birlikte fiyatını önemli ölçüde artırdı. Artık Dacia Duster'ın baz donanım seviyesi için ödenmesi gereken fiyat 728.000 TL'ye yükseldi.

316
Dacia Duster fiyat listesi daha önce böyle olmadı; Diğer markalar bile bakmaya başladı - Sayfa 4

Modelin fiyatındaki bu yükseliş, otomobil severler ve potansiyel alıcılar arasında büyük bir şaşkınlık yaratmış durumda. Fiyat-performans dengesine önem veren ve bütçesini göz önünde bulunduran birçok kişi için araç cazip bir seçenek olmaya devam etse de, bu fiyat artışı bazıları için düşündürücü olabilir.

416