Demet Özdemir'in gelinliği "halı kaydırmaz"a benzetildi

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç sonunda muradına erdi. Ünlü çift geçtiğiniz akşam birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Davetlilerin şıklık yarışı gözlerden kaçmazken Demet Özdemir'in gelinliği sosyal medyada olay oldu. Güzel oyuncunun gelinliği "halı kaydırmaz" ürününe benzetildi. İşte detaylar...

Demet Özdemir'in gelinliği "halı kaydırmaz"a benzetildi - Sayfa 1

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, dün akşam dünyaevine girdi. Ünlü ikili zaman zaman ayrılık kararı alsa da sonunda en son kararını verdi ve nikah masasına oturdu. 

114
Demet Özdemir'in gelinliği "halı kaydırmaz"a benzetildi - Sayfa 2

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, iki günlük gecikmeyle nikâh masasına oturdu. Çift, 26 Ağustos olarak belirledikleri nikâh tarihlerini olumsuz hava şartları nedeniyle 28 Ağustos’a ertelemişti.

214
Demet Özdemir'in gelinliği "halı kaydırmaz"a benzetildi - Sayfa 3

Önceki gün yapılması planlanan düğün hava muhalefeti sebebi ile bu akşama sarkmıştı ve beklenen an geldi, yıldız çift görkemli bir düğünle dünya evine girdi. 

314
Demet Özdemir'in gelinliği "halı kaydırmaz"a benzetildi - Sayfa 4

Yaklaşık 2 yıldır aşk yaşayan oyuncu Demet Özdemir ile müzisyen Oğuzhan Koç, dün akşam görkemli bir düğün ile hayatlarını birleştirdi. Rötarlı olarak nikah masasına oturan çiftin düğününe pek çok ünlü isim katıldı.

414