Dev marka Fiat görülmemiş bir çılgınlık yaptı - Bu listede bu rakam inanılmaz

2022 yılının Nisan ayı ilk günlerinde ne merak edilen konular arasında sıfır otomobil fiyatları yine en başta geliyor. Ülkemizde en ucuz modeller arasında olan Fiat Fiorino Combi Nisan ayı fiyat listesini sizler için hazırladık.

Dev marka Fiat görülmemiş bir çılgınlık yaptı - Bu listede bu rakam inanılmaz - Sayfa 1

2022 yılının Mart ayını geride bıraktık ve Nisan ayına giriş yaptığımız günlerde otomobil markaları liste fiyatlarını yavaş yavaş güncellemeye başladı. Otomotiv piyasasının zor günler yaşadığı şu dönemde geçtiğimiz aylarda ÖTV indirimi sonrası fiyatların düşeceği tahmin ediliyordu.

118
Dev marka Fiat görülmemiş bir çılgınlık yaptı - Bu listede bu rakam inanılmaz - Sayfa 2

Ancak dolar kurundaki hareketlilik ve çip krizi devam ettiği süreçte sıfır otomobil fiyatlarındaki inanılmaz artışlar durdurulamamıştı. Fiyatlar ikinci el araç fiyatlarında da aynı şekilde devam ediyor.

218
Dev marka Fiat görülmemiş bir çılgınlık yaptı - Bu listede bu rakam inanılmaz - Sayfa 3

Geçtiğimiz yıla oranla otomobil alacak olanlar açıkçası 2022 yılından oldukça umutluydu. Yalnız sektörde yaşanan sıkıntıların devam ettiğine şahit oluyoruz.

318
Dev marka Fiat görülmemiş bir çılgınlık yaptı - Bu listede bu rakam inanılmaz - Sayfa 4

F5Haber olarak bu haberimizde ise ülkemizde özellikle geniş ailelerin ve ticaret ile uğraşanlar tarafından oldukça ilgi göre Fiat Fiorino Combi modelinin fiyat listesini hazırladık.

418