Dev marka Toyota Ekim ayında adeta çıldırdı; Fiat Egea’dan daha ucuza satacak

Ülkemizde son dönemde oldukça ilgi gören markaların başında yer alan Toyota büyük bir sürprizle tüketicinin karşısına çıktı. İşte Fiat Egea ve Toyota Corolla arasındaki o fark ve detaylar…

Dev marka Toyota Ekim ayında adeta çıldırdı; Fiat Egea’dan daha ucuza satacak - Sayfa 1

Toyota ve Fiat otomotiv şirketi, Türkiye'deki pek çok insanın dikkatini çekiyor. Açıklanan güncel fiyat listeleri kontrol edildiğinde ise, Toyota Corolla Sedan modelinin bir Fiat Egea Sedan versiyon fiyatına satın alınabileceği görüldü. Öte yandan Toyota, otomobilin tamamına taksit kampanyasını resmen açıkladı.

113
Dev marka Toyota Ekim ayında adeta çıldırdı; Fiat Egea’dan daha ucuza satacak - Sayfa 2

EGEA FİYATINA COROLLA FIRSATI

Fiat otomotiv şirketi, Türkiye'deki birçok vatandaşın dikkatini göze ve cebe hitap edebilen Egea modeli ile çekiyor. 2024 model yılı Fiat Egea modeli incelendiğinde ise; Sedan, Cross ve Cross Wagon olmak üzere 3 farklı gövdeye ayrıldığı görüldü. Türkiye'deki pek çok insanın dikkatini çeken gövdelerden biri ise, Sedan.

213
Dev marka Toyota Ekim ayında adeta çıldırdı; Fiat Egea’dan daha ucuza satacak - Sayfa 3

Fiat Egea Sedan 2024 model yılı otomobil; Easy, Urban, Lounge ve Limited olmak üzere 4 farklı donanımda sunuldu. Bu donanımlardan en uygunu Easy, en pahalısı ise Limited.

313
Dev marka Toyota Ekim ayında adeta çıldırdı; Fiat Egea’dan daha ucuza satacak - Sayfa 4

Fiat Egea Sedan Easy 2024 model yılı 1.4 Fire 95 HP versiyon araba kampanyalı olarak 989.900 TL'den satışa çıkartıldı. Ayrıca bu araba Sedan Easy donanım otomobilin başlangıç versiyonu.

413