Dev otomobil markası Toyota ÖTV sonrası çıldırdı; Bu modelin fiyatını tam 182 bin TL birden indirdi

Ülkemizde çok önemli bir pazara sahip olan Japonya merkezli otomobil devi güncel fiyatlarında inanılmaz indirim var. İşte Yeni Corolla Hybrid Ocak 2022 güncel fiyat listesi…

Dev otomobil markası Toyota ÖTV sonrası çıldırdı; Bu modelin fiyatını tam 182 bin TL birden indirdi - Sayfa 1

Ocak ayının ortalarında gelen ÖTV indirim hamlesiyle ve dolar kurlarındaki düşüşle birlikte otomobil markaları belli modellerinde yüz güldüren indirimli listelerle birlikte gelmeye başladı. En dikkat çeken indirim haberleri ise hiç şüphesiz Japonya merkezli otomobil devi Toyota’dan geldi.

117
Dev otomobil markası Toyota ÖTV sonrası çıldırdı; Bu modelin fiyatını tam 182 bin TL birden indirdi - Sayfa 2

Geçtiğimiz Mayıs ayının ardından otomobil fiyatları adeta uçuşa geçmiş ve günümüz fiyatlarına baktığımız zaman ise 250 bin TL altına neredeyse sıfır otomobil kalmamıştı. O da markaları en boş modeliydi.

217
Dev otomobil markası Toyota ÖTV sonrası çıldırdı; Bu modelin fiyatını tam 182 bin TL birden indirdi - Sayfa 3

Otomotiv sektöründe devam eden çip krizi fiyatların daha da artmasına neden olmuşken son olarak atılan ÖTV adımı sonrası otomobil sektörü rahat bir nefes aldı diyebiliriz

317
Dev otomobil markası Toyota ÖTV sonrası çıldırdı; Bu modelin fiyatını tam 182 bin TL birden indirdi - Sayfa 4

Sektördeki tüm gelişmeleri yakından takip ederken bu haberimizde de otomobil tutkunları için Yeni Toyota Corolla Hybrid güncel fiyat listesini sizler için hazırladık.

417