Dikkat çeken sözler: Giovanni van Bronckhorst için imza töreni

Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevine getirilen Giovanni van Bronckhorst için Başkan Hasan Arat'ın da katılımıyla imza töreni düzenlendi.

Dikkat çeken sözler: Giovanni van Bronckhorst için imza töreni - Sayfa 1

Teknik direktör arayışında mutlu sona ulaşan Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst dönemi resmen başladı. Hollandalı hoca, Yönetim Kurulu Danışmanı Brad Friedel ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunuyor. 

Hasan Arat'ın açıklamaları şöyle:

Dikkat çeken sözler: Giovanni van Bronckhorst için imza töreni - Sayfa 2

"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KULÜBÜ BEŞİKTAŞ'A HOŞ GELDİNİZ"

Giovanni kendini kanıtlamış bir isim. Hepimizin tanıdığı ve saygı duyduğu bir Futbol insanıdır. Kulübümüz için en uygun isimlerden biri olduğuna inancımız tamdır. Teknik direktörümüz Giovanni van Bronckhorst ve yardımcısı Gastel'e hoş geldiniz diyorum. Türkiye'nin en büyük kulübü Beşiktaş'a hoş geldiniz.

Dikkat çeken sözler: Giovanni van Bronckhorst için imza töreni - Sayfa 3

AVRUPA KUPASI MESAJI

Sezon başında oynayacağı Avrupa Ligi play-off turu bizim çok önemli. Hocamızın bu tura takımımızı en iyi şekilde hazırlayacağına inanıyoruz.

"GIO YOLUN AÇIK OLSUN"

Sevgili Gio, senin ve sporcularımızın yolu açık olsun şansı bol olsun. Önümüzdeki hafta sonu bayram başlıyor. Türkiye'de bayram çok önemlidir. Biz Beşiktaşlılar ile yarın buluşacağız. Şimdiden tüm Beşiktaşlıların tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum Gio, yolun açık şansın bol olsun.

Dikkat çeken sözler: Giovanni van Bronckhorst için imza töreni - Sayfa 4

Brad Friedel'in açıklamaları:

Friedel: Burada bulunmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Belki 5 haftadır görüşmemiz oldu. Beşiktaş ailesini değiştirmekten ziyade aileyi güçlendirmeye geldim. Harika bir hocamız ve harika bir teknik ekibimiz olacak. Bir analiz platformu, oyuncu izleme stratejisi ve kadromuza her anlamda yardımcı olacak bir yapı getirmeye geldim. Oyuncuları ligde bakıp değerlendirebileceğimiz. Global anlamda da küresel anlamda da bir ağ oluşturacağız. Tekrar Türkiye'de olmak çok güzel.