Dilan Polat 2. sezon devam ediyor! Kardeşiyle dudak dudağa öpüşmesini böyle izah etti

"Kara para aklama" ve "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" suçlarından yargılanan ve devleti 295 milyon lira vergi kaybına uğratmakla suçlanan Polat çiftinin 2. sezonu devam ediyor. Tahliye edildikten sonra sosyal medyaya hızlı geri dönüş yapan Dilan Polat, şimdi de "Hayasızca hareket" soruşturmasına takıldı.

Dilan Polat 2. sezon devam ediyor! Kardeşiyle dudak dudağa öpüşmesini böyle izah etti - Sayfa 1

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu tarafından, Beşiktaş'taki bir eğlence mekanında çekilen ve sosyal medyada yayınlanan görüntülerine ilişkin haklarında resen soruşturma başlatılan Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu için gözaltı kararı verildi.
 

Dilan Polat 2. sezon devam ediyor! Kardeşiyle dudak dudağa öpüşmesini böyle izah etti - Sayfa 2

"Hayasızca hareketler" iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Polat ve Doğu, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Dilan Polat 2. sezon devam ediyor! Kardeşiyle dudak dudağa öpüşmesini böyle izah etti - Sayfa 3

Dilan Polat ve Sıla Doğu, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne getirildi.

Dilan Polat'ın eşi Engin Polat da avukatlarıyla adliyeye geldi.

Dilan Polat 2. sezon devam ediyor! Kardeşiyle dudak dudağa öpüşmesini böyle izah etti - Sayfa 4

ADLİ KONTROL ŞARTI İLE SERBEST

Savcılıkça ifadesi alınan iki kardeş, imza atma şeklinde adli kontrol uygulanması istemiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Hakim, Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu hakkında salı, perşembe ve pazar olmak üzere haftada 3 gün kolluk biriminde imza atma yükümlülüğü şeklinde adli kontrol kararı verdi.