Diziler ne zaman yayınlanmaya başlayacak? Bazı dizilerin yeni bölüm tarihleri belli oldu

Dizi setleri Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin ardından çekimlerine ara verdi. Tüm Türkiye yaralarını sarmaya çalışırken, bir yandan da normalleşme adımları merak ediliyor. Peki, televizyonlar ne zaman normale dönecek? Diziler ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde.

Diziler ne zaman yayınlanmaya başlayacak? Bazı dizilerin yeni bölüm tarihleri belli oldu - Sayfa 1

Tüm Türkiye Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremle sarsıldı. 11 ilimizde büyük yıkımlara neden olan deprem felaketinde yaralar sarılmaya çalışılıyor. Dünyadan da yardımlar gelmeye devam ederken, Türkiye adeta tek yürek olmuş durumda! 

116
Diziler ne zaman yayınlanmaya başlayacak? Bazı dizilerin yeni bölüm tarihleri belli oldu - Sayfa 2

Bir yandan seferberlik sürerken diğer yandan da hayatın normal akışına dönmesi bekleniyor. İnternette yapılan araştırmalar arasında, "Televizyonlar ne zaman normale dönecek? diziler ne zaman yayınlanacak? Yalı Çapkını, Çöp Adam, Üç Kız Kardeş, Kızılcık Şebeti yeni bölüm ne zaman, bu hafta var mı?" gibi sorular yer alıyor.

216
Diziler ne zaman yayınlanmaya başlayacak? Bazı dizilerin yeni bölüm tarihleri belli oldu - Sayfa 3

Kahramanmaraş depreminde 35 bini aşkın can kaybı yaşanırken, binlerce depremzede evsiz ve kimsesiz kaldı. Türkiye yaralarını sarmak için seferber olurken ünlü isimler de depremzedeler için kolları sıvadı. 

316
Diziler ne zaman yayınlanmaya başlayacak? Bazı dizilerin yeni bölüm tarihleri belli oldu - Sayfa 4

Dün akşam tüm televizyon kanalları yardım için "Türkiye Tek Yürek" ortak yayınında bir araya geldi. Sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri ve halk depremzedelere destek oldu. Toplam bağış miktarı; 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye, atılan SMS sayısı ise 9 milyon 10 bine ulaştı.

416