Doğalgaz faturasını yarı yarıya düşürecek 8 yöntem! Daha ucuza ısınmak hiç bu kadar kolay olmamıştı

Kış geldi. Mevsimin ilk karı düştü. Tüm yurdu soğuklar etkisi altına aldı. Hal böyle olunca petekler de yandı. Faturanın kabarmaması için uygulamanız gereken 8 yöntemi sizler için derledik. Daha ucuza ısınmak düşündüğünüzden kolay.

Doğalgaz faturasını yarı yarıya düşürecek 8 yöntem! Daha ucuza ısınmak hiç bu kadar kolay olmamıştı - Sayfa 1

Meteoroloji ve AFAD'ın uyarılarından sonra tüm Türkiye, soğuk hava dalgasına girdi. Sıcaklıklar bir anda düştü. Sadece soğuklar değil beraberinde yağmur ve kar da geldi. Durum böyle olunca kombiler son ayarına getirildi. Peki iyi ama doğalgaz faturasının kabarmaması için ne yapılmalı? İlk olarak yalıtımlı binada oturmak tercihiz olmalı. Ayrıca yoğuşmalı kombi kullanmanız da önemli...

112
Doğalgaz faturasını yarı yarıya düşürecek 8 yöntem! Daha ucuza ısınmak hiç bu kadar kolay olmamıştı - Sayfa 2

Kozcuogluevdenevenakliyat.com'da paylaşılan içeriğe göre yalıtımlı binada oturmakla başlayın, Yoğuşmalı kombi tercih edin, Peteklerde termostatik vana kullanın böylece dereyi kontrol etmeni kolaylaşır, Kapı ve pencereleriniz ısı sızdırmasın, Eşyalarınızı doğru yerleştirin; yatak, masa ve sandalyeleri dış duvardan uzak tutun, Geceleri perde, panjur ve rüzgarlıkları kapalı tutun. Gündüz pencerelerden güneş ışığı girmesini sağlayın, Gece uyurken pencerelerde kalın örtü kullanın, Gece yarısından sonra uyuyacağınız zaman sıcaklık ayarını 20-30 dereceye düşürün önerileri aktarıldı.

212
Doğalgaz faturasını yarı yarıya düşürecek 8 yöntem! Daha ucuza ısınmak hiç bu kadar kolay olmamıştı - Sayfa 3

1. Yalıtımlı binada oturmakla başlayın.
2. Yoğuşmalı kombi tercih edin.

312
Doğalgaz faturasını yarı yarıya düşürecek 8 yöntem! Daha ucuza ısınmak hiç bu kadar kolay olmamıştı - Sayfa 4

3. Peteklerde termostatik vana kullanın böylece dereyi kontrol etmeni kolaylaşır.
4. Kapı ve pencereleriniz ısı sızdırmasın.

412