DS Automobiles son bombasını patlattı! DS 7 Crossback nihayet geldi: İşte fiyatı ve özellikleri

Özlemle beklenen DS Automobiles DS 7 Crossback nihayet geldi. Otomobil severlerin yolunu gözlediği DS Automobiles'in yenilenen DS 7 modeline, merhaba deyin! Audi Q5, BMW X3, Volvo XC60 rakip gelen DS 7 Crossback, 0-100 km/s hızlanmasını 5.9 saniyede tamamlıyor.

DS Automobiles son bombasını patlattı! DS 7 Crossback nihayet geldi: İşte fiyatı ve özellikleri - Sayfa 1

Fransızların ilk premium modeli DS7 Crossback fark yaratmayı başarıyor. Modern ve çekici SUV Coupe ile geleneksel kompakt hatchback arası modeliyle dikkat çeken 2022 DS 7 Crossback, 5 yıl aradan sonra yenilenmesinin ardından artık Türkiye'de.

114
DS Automobiles son bombasını patlattı! DS 7 Crossback nihayet geldi: İşte fiyatı ve özellikleri - Sayfa 2

DS Automobiles’in kompakt sınıfta yer alan SUV modeli DS7 Crossback dört yıldan fazla bir süredir satışta. Dönemin Fransa başbakanı Macron'un makam arabası olmasıyla dünyada tanınan DS7 Crossback, premium seçenekler arasında yer alıyor.

214
DS Automobiles son bombasını patlattı! DS 7 Crossback nihayet geldi: İşte fiyatı ve özellikleri - Sayfa 3

Karizmatik tasarımıyla fark yaratmayı başaran DS 7, yeni nesil SUV’lar arasında akılda kalmayı fazlasıyla hak ediyor. Yeni hayranlar kazanmak için yenilenen DS 7 Türkiye'de satışa sunuldu!

314
DS Automobiles son bombasını patlattı! DS 7 Crossback nihayet geldi: İşte fiyatı ve özellikleri - Sayfa 4

Yeni motor seçeneklerine kavuşan DS 7 Crossback, zarafet ve ileri teknolojiyi bir araya getirirken; aynı zamanda daha agresif ve daha 'lüks' bir görünüme kavuştu. Arka kısımda yepyeni bir bagaj tasarımıyla meraklısına göz kırpan DS 7 Crossback'te artık 33 LED'li gündüz farları bulunuyor.

414