Düğün masraflarını Eda Ece mi karşılayacak?

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece magazin gündeminden düşmüyor. 5 yıldır aşk yaşadığı basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz günlerde nişanlanan ünlü oyuncu hakkında ilginç bir iddia gündeme geldi. 20 Haziran'da nikah masasına oturmaya hazırlana Eda Ece düğün masraflarını kendisi mi karşılayacak? Eda Ece çıkan haberler için ne dedi? Detaylar haberimizde...

Düğün masraflarını Eda Ece mi karşılayacak? - Sayfa 1

5 yıldır aşk yaşadığı basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 20 Haziran'da evlenecek olan Eda Ece hakkında ilginç bir iddia gündeme geldi.

Düğün masraflarını Eda Ece mi karşılayacak? - Sayfa 2

İddiaya göre Eda Ece düğün masraflarını kendisini karşılamak istedi. Buna bozulan damat Buğrahan Tuncer ise iddiaya göre Ece'ye düğün hediyesi olarak, Bodrum'dan 30 milyon liraya villa aldı.

Düğün masraflarını Eda Ece mi karşılayacak? - Sayfa 3

Eda Ece bu iddialar karşısında şoke oldu. "Biz her şeyimizi gayet güzel beraber gerçekleştiriyoruz" diyen Eda Ece uzun uzun açıklama yaparak bu tarz haberlerden uzak durmak istediklerini söyledi.

Düğün masraflarını Eda Ece mi karşılayacak? - Sayfa 4

"BEN KİMSEYİ YARGILAMAM"
Yasak Elma'nın başarılı oyuncusu "Bu kadar önemli bir haftada gereksiz bir haberle gündemde olmak istemezdim" dedi ve şunları yazdı: