Dünyaca ünlü yıldız kulübüne resti çekti: ''Bırakın Beşiktaş'a gideyim''

Kadrosunu önemli yıldızlarla güçlendiren ve sezona fırtına gibi başlayan Beşiktaş'ta transfer hareketliliği sürüyor. Kartal, transfer sezonu bitmeden 2 yıldız isimle daha anlaşmak istiyor. İşte detaylar...

Dünyaca ünlü yıldız kulübüne resti çekti: ''Bırakın Beşiktaş'a gideyim'' - Sayfa 1

Kadrosunu önemli yıldızlarla güçlendiren ve sezona fırtına gibi başlayan Beşiktaş'ta transfer hareketliliği sürüyor.

Kartal, transfer sezonu bitmeden 2 yıldız isimle daha anlaşmak istiyor. İşte detaylar...

Dünyaca ünlü yıldız kulübüne resti çekti: ''Bırakın Beşiktaş'a gideyim'' - Sayfa 2

Özellikle bek ve kanat takviyelerini UEFA listesine yetiştiremeyen Beşiktaş bu transferleri Süper Lig'de transfer sezonu kapanmadan bitirmek istiyor.

Eldeki fazla yabancı futbolculardan dolayı hamle yapamayan Beşiktaş, TFF'den yabancı kuralını esnetmesini bekliyor.

Dünyaca ünlü yıldız kulübüne resti çekti: ''Bırakın Beşiktaş'a gideyim'' - Sayfa 3

Dün konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ali Koç, Türkiye'de yabancı oyuncu sınırı konusunda sıkıntı yaşayan kulüpler olduğunu söylerken şu ifadeleri kullandı:

"Federasyonumuz yabancı sınırını 12'den 14'e çıkardı. Bazı kulüplerin halen fazla yabancıları var. Sorun olmayan kulüplerin sorun olanlara destek olması gerektiğini ifade ettik. Futbolcuların bonservissiz kalması zarar oluyor. Bu Türkiye'nin parasının çöpe gitmesi demek. TFF ile bu konuda görüştük. Yabancı sınırını artırmadan bu konuda nasıl bir çözüm bulabiliriz bunun üzerine konuştuk. Sağ olsun TFF de bu konuda bu kulüplerimize nasıl yardımcı olacağına dair çalışmalar da bulunacağını bize ifade etti."

Dünyaca ünlü yıldız kulübüne resti çekti: ''Bırakın Beşiktaş'a gideyim'' - Sayfa 4

BEŞİKTAŞ'A GELMEK İÇİN KULÜBÜNE REST ÇEKTİ!

Yabancı sorununu çözdüğü an takviyelere devam edecek olan Beşiktaş'ta öncelikli hedef hem forvet hem kanat pozisyonlarında oynayabilen bir yıldız futbolcu.

O isim medyadan sır gibi saklanıyordu ancak bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Al Nassr'ın Senegalli yıldızı Sadio Mane, Beşiktaş'a gelebilmek için tüm şartları zorluyor.