Dursun Özbek'ten TFF'ye flaş çağrı! 'Bir koalisyona karşı savaşıyoruz'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF'nin istifa etmesi gerektiğini işaret ederek Türk sporuna daha kıymetli hizmetler verecek bir yönetimin gelmesi gerektiğini ifade etti.

Dursun Özbek'ten TFF'ye flaş çağrı! 'Bir koalisyona karşı savaşıyoruz' - Sayfa 1

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

111
Dursun Özbek'ten TFF'ye flaş çağrı! 'Bir koalisyona karşı savaşıyoruz' - Sayfa 2

Şampiyonlukla beraber sponsorluk çalışmalarında bugüne kadar Galatasaray tarihindeki en yüksek seviyeye ulaştıklarını belirten Özbek, "Bütün gelirlerin %50'si Bankalar Birliği konsorsiyumu tarafından bloke ediliyor. O da ne demek? Hazırladığınız bütçenin iki katını hazırlamak demek. Bundan sonraki dönemlerde gelen yönetimlerin bilmesi gereken bu. 50 milyon euro hedefimizi geçtik. Sponsorluk gelirlerimizi en üst seviyeye getirmeye mecburduk çünkü naklen yayın gelirleri çok alt seviyede kaldı." ifadelerine yer verdi.

211
Dursun Özbek'ten TFF'ye flaş çağrı! 'Bir koalisyona karşı savaşıyoruz' - Sayfa 3

Şampiyon olup beşinci yıldızı takmayı hedeflediklerinin altını çizen Özbek,  "Önümüzdeki aylarda seçim polemiği gündemi etkilememeli. Bunu kaçamak bir cevap olarak değerlendirmeyin. Biz mermer kadar bir arada sağlam olarak bu sezonu götürmek durumundayız. Seçimin konuşulacağı tarih vardır, o zaman konuşuruz. Bu şampiyonluk yarışının etkilenmemesi lazım." dedi.

311
Dursun Özbek'ten TFF'ye flaş çağrı! 'Bir koalisyona karşı savaşıyoruz' - Sayfa 4

"TFF Türk sporuna fayda getiremeyecek"

Son günlerde oldukça fazla tartışılan TFF ile ilgili de görüşlerini paylaşan sarı-kırmızılı takımı başkanı, "Yeni seçilmiş bir TFF'nin desteklenmesini söyledim. Onların arkasında durduk ama son zamanlardaki hızlı gelişmeler, olaylar öyle bir seviyeye geldi ki, bu TFF'nin bundan sonraki dönemde Türk sporuna fayda getiremeyeceği kanaatine ulaştık.

411