Eda Ece ikinci kez koronavirüse yakalandı

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Eda Ece, ikinci kez koronavirüse yakalandı. Sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında açıklama yapan güzel oyuncu, takipçilerinin merak ettiği soruları da yanıtladı.

Eda Ece ikinci kez koronavirüse yakalandı - Sayfa 1

Yasak Elma'nın parlayan yıldızı Eda Ece ikinci kez koronavirüse yakalandı. Güzel oyuncu sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında açıklama yaparak, ekranda olup olmayacağının da bilgisini verdi. 

Eda Ece ikinci kez koronavirüse yakalandı - Sayfa 2

Hem Maske Kimsin Sen hem de Yasak Elma dizisinde yer alan Eda Ece ikinci kez koronavirüse yakalandı. Sağlık durumunun iyi olduğunu açıklayan Eda Ece içinde olduğu projelerle ilgili merak edilen soruya da yanıt verdi.

Eda Ece ikinci kez koronavirüse yakalandı - Sayfa 3

Koronavirüse yakalanan Eda Ece, aynı anda yürüttüğü Maske Kimsin Sen ve Yasak Elma projelerinde yer alıp almayacağına ilişkin açıklama yaptı. Hayranlarının endişelerine yanıt veren Ece, "Yasak Elma yeni bölümü zaten oynamıştım, sorun yok. Maske Kimsin Sen'de yeni bölümde varım, sonrasına bakacağız durumuma göre. Önce sağlık! Öptüm diyecektim ki size de geçmesin geri aldım" dedi.

Eda Ece ikinci kez koronavirüse yakalandı - Sayfa 4

"TAVSİYELERE UYUN, KENDİNİZE İYİ BAKIN"
Twitter hesabından yaptığı paylaşımda sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen oyuncu, "2. kez kovid oldum, Yasak Elma ve Maske Kimsin Sen'e ve ev halkına hayırlı olsun. Şaka bir yana, gayet iyiyim, daha önce kovid geçirdiğim ve 2 aşı olduğum için hafif atlatıyorum. Aşısızken, İlk kovidim çok daha beterdi. Tavsiyelere uyun, kendinize iyi bakın, Önce sağlık" dedi.