Eda Ece Yasak Elma dizisinden ayrılık kararı aldı; Seyirciyi şok eden detayı kimse bilmiyor

FOX TV ekranlarının fenomen projeleri arasında yer alan Yasak Elma dizisinde Eda Ece ayrılığı şok etkisi yarattı. Yasak Elma 127. Bölüm öncesinde yaşanan kriz özellikle dizinin hayranlarını şaşkına çevirdi. İşte tüm ayrıntılar…

Eda Ece Yasak Elma dizisinden ayrılık kararı aldı; Seyirciyi şok eden detayı kimse bilmiyor - Sayfa 1

Entrikası ve heyecanı yüksek diziler arasında yer alan FOX TV’nin rekortmen dizisi Yasak Elma yeni bölümü için detaylar ortaya çıkarken şok etkisi yaratan gelişmeler yaşanıyor. Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Yasak Elma’da son detaylar çok konuşulacak.

112
Eda Ece Yasak Elma dizisinden ayrılık kararı aldı; Seyirciyi şok eden detayı kimse bilmiyor - Sayfa 2

İlk sezondan yana Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteriyle seyircinin karşısına çıkan güzel ve başarılı oyuncu Eda Ece ekranlardaki performansı kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelmeye devam ediyor.

212
Eda Ece Yasak Elma dizisinden ayrılık kararı aldı; Seyirciyi şok eden detayı kimse bilmiyor - Sayfa 3

Absürt komedi tarzıyla beğeni toplayan Yasak Elma dizisinin çekimlerine yılbaşı nedeniyle bir süre ara verilmiş ve ne zaman yayınlanacağı merak konusu haline gelmişti.

312
Eda Ece Yasak Elma dizisinden ayrılık kararı aldı; Seyirciyi şok eden detayı kimse bilmiyor - Sayfa 4

Yasak Elma dizisi yeni bölümün 10 Ocak’ta yayınlanmasını bekleyen seyirci tarihin 17 Ocak olarak açıklanmasının ardından büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Yani Yasak Elma dizisi önümüzdeki hafta da yayınlanmayacak.

412