EDHO'dan Ben Bu Cihana Sığmazam'a sürpriz transfer

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın ATV'de yayınlanan yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'a EDHO'dan bomba bir isim geliyor. Güçlü kadrosu ile reyting rekorları kırmaya devam eden diziyle ilgili son gelişmelere gelin birlikte bakalım.

EDHO'dan Ben Bu Cihana Sığmazam'a sürpriz transfer - Sayfa 1

Her bölümü ile reyting rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni sezonu öncesi kanal yönetimi ile yapımcı şirket arasındaki maddi konular nedeniyle yaşanan anlaşmazlıklar sonucu yayından kaldırılmıştı.

EDHO'dan Ben Bu Cihana Sığmazam'a sürpriz transfer - Sayfa 2

Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği 'Süleyman Çakır' karakteriyle gönüllerde taht kuran Oktay Kaynarca, Instagram hesabında yaptığı veda paylaşımıyla çok konuşulmuş, dizinin finali ardından ünlü oyuncu, Onur Tan ve Seyfi Şahin’in birlikte kurdukları Güzel Adamlar Medya şirketiyle, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yapımcılığını üstlendi.

EDHO'dan Ben Bu Cihana Sığmazam'a sürpriz transfer - Sayfa 3

Aynı kanalda yayınlanmaya başlayan ve milyonlarca izleyiciyi kendisine bağlayan Ben Bu Cihana Sığımazam oyuncu kadrosunu her bölümde daha da güçlendirdi.

EDHO'dan Ben Bu Cihana Sığmazam'a sürpriz transfer - Sayfa 4

EDHO'dan sonra ATV ekranlarına kazandırdığı yeni projesi 'Ben Bu Cihana Sığmazam' ile alkış toplayan Oktay Kaynarca, EDHO oyuncularını toplamaya devam ediyor. Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Ali Seçkiner Alıcı, Erkan Sever , Ragıp Savaş, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, Eren Vurdem ve Kerem Kupacı gibi birbirinden ünlü isimleri dizinin kadrosuna dahil etti.