Emekli maaşı banka promosyonu sorgulama: Hangi banka, ne kadar emekli promosyonu ödüyor?

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılan yüzde 42,35'lik zammın ardından bankaların 'maaş taşıma promosyonları' arttı. Maaş miktarına göre değişen promosyonlar, 7 bin 500 liraya kadar çıkıyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? e-Devlet'ten promosyon başvurusu nasıl yapılıyor? Promosyon kampanyası ne kadar sürecek?

Emekli maaşı banka promosyonu sorgulama: Hangi banka, ne kadar emekli promosyonu ödüyor? - Sayfa 1

SSK ve Bağ-Kur emeklileri temmuz ayında yüzde 42,35 oranında zam aldı. Zamlı maaşların 26 Temmuz'da yatmasının ardından bankalar da promosyon yarışına girdi. Emekli maaşını aldığı banka ile 3 yıl taahhüt süresi dolanlar ve yeni emekli olanlar, maaşlarını istedikleri bankaya taşıyabiliyor.

116
Emekli maaşı banka promosyonu sorgulama: Hangi banka, ne kadar emekli promosyonu ödüyor? - Sayfa 2

Maaş yatırma ve çekme konusunda herhangi bir kısıtlama söz konusu değilse emekliler maaşlarını istedikleri bankalardan alabiliyor.

216
Emekli maaşı banka promosyonu sorgulama: Hangi banka, ne kadar emekli promosyonu ödüyor? - Sayfa 3

Maaşlarını taşımak isteyenler bankaya bildirim yapmak zorunda. Bildirim banka şubelerinden veya e-Devlet üzerinden yapılabiliyor.

316
Emekli maaşı banka promosyonu sorgulama: Hangi banka, ne kadar emekli promosyonu ödüyor? - Sayfa 4

Daha avantajlı bir promosyon olması durumunda taahhüt süresi dolmadan da banka değişikliği yapılabiliyor. Ancak mevcut bankada kalınan sürenin promosyonu alınıyor, kalanını ise iade ediliyor.

416