Emekli maaşlarında beklenmeyen büyük artış; İşte yeni zamlı maaşlar

Bugün itibariyle maaşlara ek zam geliyor. Açıklama yapıldı, en düşük emekli maaşı 12.000 TL oluyor. Tüm emekliler için geçerli yeni zam kararının detayları da netleşti. İşte emekli maaş zammında yeni gelişmeler…

Emekli maaşlarında beklenmeyen büyük artış; İşte yeni zamlı maaşlar - Sayfa 1

Emekli maaşlarına yeni zam Temmuz ayında duyurulmuştu. SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi 16 milyon vatandaşın maaşı yüzde 25 oranında arttı. Şimdi gözler toplu sözleşme görüşmelerinde. Ek zam için 1 Ağustos itibariyle düğmeye basıldı.

Emekli maaşlarında beklenmeyen büyük artış; İşte yeni zamlı maaşlar - Sayfa 2

Memur ve emekli maaşlarına ek zam yeniden belirlenecek. MEMUR-SEN geçtiğimiz günlerde bu konuda tüm taleplerini de kamuoyuna açıkladı. 129 madden oluşan talepler arasında memur ve emeklinin mali ve sosyal haklarının yeniden düzenlenmesinden ilişkin çok sayıda madde var. Emekli maaşları da böylece sil baştan değişmiş olacak. İşte emekli zammı son dakika gelişmeleri…

Emekli maaşlarında beklenmeyen büyük artış; İşte yeni zamlı maaşlar - Sayfa 3

Memur ve emekli maaş zammı son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. 1 Ağustos tarih itibariyle emeklilere zam görüşmeleri başladı. Bu görüşmeler özellikle memur emeklilerini kapsıyor. Memur ve emeklinin 2024-2025 yıllarındaki maaşları ve sosyal hakları toplu sözleşme görüşmeleri kapsamında belli olacak.

Emekli maaşlarında beklenmeyen büyük artış; İşte yeni zamlı maaşlar - Sayfa 4

MEMUR - SEN, toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde hazırladığı 129 maddeden oluşan teklifini bakanlığa sundu. Kamu iş veren tarafı ve memur sendikaları bu maddeler üzerinden pazarlıklarına başladı.