Emekliler dikkat bankalar harekete geçti: Tam 5 bin 250 TL promosyon!

Milyonlarca emekli bankaların promosyon kampanyalarını araştırmaya devam ediyor. 3 yıl geçerli promosyon sözleşmesi imzalayan emekliye bir müjde daha geldi. Yakınını getirene, kartla harcama yapana, ya da otomatik ödeme talimatı veren emekli ek ödeme alıyordu ama TEB'den gelen son açıklama emekli promosyonunu 5 bin 250 TL'ye kadar yükseltebilir. Detaylar haberimizde.

Emekliler dikkat bankalar harekete geçti: Tam 5 bin 250 TL promosyon! - Sayfa 1

Bankaların promosyon yarışı sürüyor. Milyonlarca emekli bankaların kampanyalarını merak ediyor. Ziraat, Vakıf, Halbank, İş Bankası, Akbank, TEB, Garanti ve diğer birçok banka emeklilere maaşlarını taşımaları halinde 3 bin liraya varan promosyon sunuyor.

119
Emekliler dikkat bankalar harekete geçti: Tam 5 bin 250 TL promosyon! - Sayfa 2

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emeklisi için promosyon uygulamasında 3 yıl geride kaldı. Yeni promosyon için emekliler anlaştıkları bankadan alma taahhüdü vererek bankalardan promosyon alabiliyor. Öte yandan Türk Ekonomi Bankası, emeklilere yönelik yeni kampanyası ile büyük müjde verdi.

219
Emekliler dikkat bankalar harekete geçti: Tam 5 bin 250 TL promosyon! - Sayfa 3


TEB'den yapılan duyuruda, "Promosyona ek olarak Bankamızı tavsiye ettikleri ve emekli maaşını Bankamıza taşıyan her emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 2.500 TL'ye varan nakit ödül kazanabiliyor. " denildi.

319
Emekliler dikkat bankalar harekete geçti: Tam 5 bin 250 TL promosyon! - Sayfa 4


Haberimizde bankaların güncel promosyonlarına ve kampanyalarına yer verdik. İşte banka banka Mart ayı güncel promosyon ödemeleri!

419