Emekliler için kritik yeni duyuru: İl il indirim yapan kurum ve kuruluşlar

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Türkiye genelindeki emeklilere yönelik olarak "emekliler.gov.tr" adresinden emeklilere özel indirim ve hizmetleri duyurmaya başladı.

Emekliler için kritik yeni duyuru: İl il indirim yapan kurum ve kuruluşlar - Sayfa 1

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Türkiye genelindeki emeklilere yönelik olarak "emekliler.gov.tr" adresinden emeklilere özel indirim ve hizmetleri duyurmaya başladı.

Daha önce kamu kurum ve kuruluşları tarafından duyurulan indirimlere sitede her gün il düzeyinde yenileri ekleniyor.

129
Emekliler için kritik yeni duyuru: İl il indirim yapan kurum ve kuruluşlar - Sayfa 2

Akşam gazetesinin haberine göre, birçok şirket, kurum ve kuruluş il bazında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile yaptığı protokol doğrultusunda indirimler uygulamaya başladı.

Otobüslerde yüzde 20, trende yüzde 10, kamunun sosyal tesislerinde yüzde 15 indirim sağlanırken bu indirim bazı sendikaların tesislerinde daha yüksek oranlara ulaşıyor.

229
Emekliler için kritik yeni duyuru: İl il indirim yapan kurum ve kuruluşlar - Sayfa 3

Türk-İş'e bağlı Koop-İş ve Tes-İş Sendikası sosyal tesislerinde yüzde 30, Türk Metal ise tesislerinde yüzde 40 indirim imkanı sağlıyor.

329
Emekliler için kritik yeni duyuru: İl il indirim yapan kurum ve kuruluşlar - Sayfa 4

ÜCRETSİZ MAÇ BİLETİ

Emekliye ilginç indirim ve kampanya yapanlar da var. Batman'daki bir AVM bowling oynayan emekliye yüzde 20 indirim imkanı tanırken, Daruşşafaka ise ücretsiz basketbol bileti imkanı sunuyor. Kampanyaya bazı belediyeler de katılmış durumda. Kelkit belediyesi su faturasında yüzde 15 indirim yapacağını taahhüt etti. Karabük Belediyesi ise su ve şehir içi ulaşımı emekliye sağlıyor. Bunun yanında Türk Telekom ve TTnet yüzde 10, İşbir Yatak yüzde 20 indirim yapacağını taahhüt etmiş durumda.

429