Emekliye çifte ödeme! Bankaların promosyon yarışı hız kesmiyor, 24 bin TL'ye çıktı

Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Yakın zamanda bir kamu bankası emeklilere çift promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Peki şu anda bankalarda en yüksek tutar ne kadar oldu? İşte tüm merak edilenler...

Emekliye çifte ödeme! Bankaların promosyon yarışı hız kesmiyor, 24 bin TL'ye çıktı - Sayfa 1

Milyonlarca emekliye bankalardan müjde gibi haber geldi. Promosyon ödemelerinde miktar arttı. İsteyenler bankasını değiştirerek daha yüksek promosyon alabiliyor. Hem temmuz ayı emekli maaşlarının zamlanması hem en düşük emekli aylığının 12.500 liraya çıkarılması hem de mevcut emeklilere yıl ortasında yeni emekli olanların eklenmesi ile birlikte bankalar arası emekli promosyon yarışı da kızıştı.
 

119
Emekliye çifte ödeme! Bankaların promosyon yarışı hız kesmiyor, 24 bin TL'ye çıktı - Sayfa 2

Temmuz ayı emekli maaş artışı sonrası bankalarda promosyon tutarları güncellenmeye başladı. Şu anda bankalarda promosyon tutarlarının 18 bin TL civarında olduğu gözleniyor ancak fatura ödeme talimatı, kredi kartı vs. gibi ek taleplerle bu tutar 18 bin TL’yi de aşıyor.
 

219
Emekliye çifte ödeme! Bankaların promosyon yarışı hız kesmiyor, 24 bin TL'ye çıktı - Sayfa 3

24 BİN TL’YE VARAN ÖDEME! 
Son dönemde bankalar arasında yapılan en dikkat çeken kampanya ise Vakıfbank’ın oldu. Vakıfbank 30 Eylül tarihine kadar emeklilere çift promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Halihazırda 12 bin TL olan promosyona ek 12 bin TL’ye varan nakit ödeme yapılıyor. Böylece emekliler 24 bin TL promosyon ödemesi almaya hak kazanabiliyor. Kampanyadan emekli maaşını Vakıfbank’a taşıyan veya yeni emekli olmuş kişiler yararlanabiliyor.

319
Emekliye çifte ödeme! Bankaların promosyon yarışı hız kesmiyor, 24 bin TL'ye çıktı - Sayfa 4

DİĞER BANKALAR DA ÇİFT PROMOSYONA GEÇER Mİ? 
Peki emekliler mevcut promosyonların üzerinde ödeme almak için bankalarla bir pazarlık yapabilir mi? Emekli promosyonları daha da artar mı? Vakıfbank kampanyası sonrası diğer bankalar da ödemeleri 24 bin TL civarına çıkarır mı?

419