Emekliye yüzde 30 artı yüzde 15 zam geldi; Hesaplara yatacak tarih bile belli

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı gelecek olan zam oranına çevrilmişken beklenen haber geldi. SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 45 zam geliyor. Detayları sizler için araştırdık…

Emekliye yüzde 30 artı yüzde 15 zam geldi; Hesaplara yatacak tarih bile belli - Sayfa 1

Emekli vatandaşları sevindirecek bir zam haberi daha geldi. Emekli maaşlarına ilişkin yapılan son dakika açıklamaları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayıyla birlikte temmuz ayında üst üste zam gelecek.

112
Emekliye yüzde 30 artı yüzde 15 zam geldi; Hesaplara yatacak tarih bile belli - Sayfa 2

SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi ve EYT emeklisi maaşları sil baştan değişiyor. Emekli maaşları bu zam sonrası rekora koşacak. İşte emekli maaş zammı son dakika gelişmeleri…

212
Emekliye yüzde 30 artı yüzde 15 zam geldi; Hesaplara yatacak tarih bile belli - Sayfa 3

Emekli vatandaşlarımızın gözü kulağı temmuz ayında yapılacak zam haberindeydi. Uzun süredir merakla beklenen açıklama sonunda geldi. Emeklilere %30 artı %15 refah payıyla toplamda %45 zam yapılması planlanıyor.

312
Emekliye yüzde 30 artı yüzde 15 zam geldi; Hesaplara yatacak tarih bile belli - Sayfa 4

Bu haber, 4A, 4B, 4C ve EYT emeklileri arasında büyük bir heyecan yarattı. Emekli maaşlarındaki zammın detayları da giderek gündemde daha fazla yer almaya başladı. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılanan bu konuda son onay Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi.

412