En ucuz Ford 541 bin lira oldu; İşte yeni fiyat listesi

Ford modelleri sürücüler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. 2023 yılına girmemizle birlikte tüm markalar fiyat listesinde güncellemeye gitti. Sıfır otomobil almak isteyenler hemen hemen her markada zamla karşılaşırken, Dev üretici Ford zam yerine indirim yaparak tüketiciyi şaşırttı. İşte Ford Ocak ayı güncel fiyat listesi.

En ucuz Ford 541 bin lira oldu; İşte yeni fiyat listesi - Sayfa 1

Ülkemizde büyük bir yeri olan Ford Ocak ayı fiyat listesini duyurdu. Geçtiğimiz yıl sıfır otomobil fiyatlarında yaşanan artışların ardından yeni yılla gelen zamlar da bir hayli göz korkutmaya başladı. 

138
En ucuz Ford 541 bin lira oldu; İşte yeni fiyat listesi - Sayfa 2

Dev otomobil markaları yavaş yavaş yeni fiyat listelerini açıklamaya başladı. Yeni yılda zamlanan araçlar sürücülere umudunu kaybettirirken, Ford Fiesta, Focus, Kuga, Puma ve Ecosport modellerinde yeni yıla özel kampanya yapıldı. 

238
En ucuz Ford 541 bin lira oldu; İşte yeni fiyat listesi - Sayfa 3

F5Haber ekibi olarak otomobil piyasasının nabzını tutmaya devam ediyoruz. Bugün sizler için Ford Ocak ayı fiyat listesini mercek altına alıyoruz. 

338
En ucuz Ford 541 bin lira oldu; İşte yeni fiyat listesi - Sayfa 4

Peki, Ford fiyatlarında son durum ne? Yeni yılda otomobil fiyatları düştü mü, zamlandı mı? İşte tüm detaylar haberimizde... 

438