Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde büyük olay! Yıldırım öldü mü?

FOX TV'de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi her salı günü izleyicisinden alkış almayı başarıyor. Avukat bir anne ve 3 kız kardeşin hayatını anlatan dizide olaylar bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz salı günü oynanan en son bölümde seyirci hiç beklemediği bir sahne ile karşılaştı. Avukat Yıldırım kaza geçirerek hayatını kaybetti. Diziye yeni dahil olan Efe çok konuşulacak. İşte detaylar...

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde büyük olay! Yıldırım öldü mü? - Sayfa 1

Salı günleri ekrana gelen başrollerini Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Sarp Akkaya gibi önemli isimlerin rol aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi kısa süre içinde izleyenlerden büyük ilgi gördü. 

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde büyük olay! Yıldırım öldü mü? - Sayfa 2

Avukat bir anne ve 3 kız kardeşin hayatını konu alan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi her yeni bölümüyle nefesleri kesiyor. 

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde büyük olay! Yıldırım öldü mü? - Sayfa 3

Kardeşlerin en büyüğü olan Avukat Azra, sonunda aradığı mutluluğu eski aşkı Avukat Yıldırım'da bulmuştu ki, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin senaristi, bu bölümde seyirciyi büyük hayal kırıklığına uğrattı. 

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde büyük olay! Yıldırım öldü mü? - Sayfa 4

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde bir barışık bir küs olan çift Azra ile Yıldırım geçmişi kapatıp birlikte olamadılar. Yıldırım, son bölümde her şeyi bırakıp gitmeye karar vermişti ki olanlar oldu.